7
Mayıs
2024
Salı
GÜNCEL

Semt pazarı açılışı

Şanlıurfa'nın Eyübiye Mahallesi'nde yaptırılan semt pazarının açılışına katılan Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba, pazarcı önlüğü giydi. Fakıbaba, alt ve üst yapı sorunlarını bittikten sonra tüm yatırımları insanlara yapacağına dair şeref sözü verdi.

Şanlıurfa'da 5. semt pazarı Eyübiye Mahallesi'nde açıldı. Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba, 5. semt pazarı açılışının yapıldığını bildirerek, 150 pazar esnafının burada çalışacağını söyledi.

Başkan Fakıbaba, insana yönelik yatırımlara da hız vereceklerini ifade ederek, "Özellikle fakir insanlara yönelik çalışmaları hızla sürdürüyoruz. Gönlüm ister ki Şanlıurfa'da bir kişi bile işsiz ve aç kalmasın. Alt yapı ve üst yapı çalışmalarını bitirdikten sonra, bütün yatırımları insana ve özellikle Eyübiye bölgesindeki fakir, gariban insanlara yapacağıma şeref sözü veriyorum" dedi.

150 esnafın yararlanacağı pazarın açılışını yapan Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba, pazarcı önlüğü giyerek tezgahları dolaştı. Fakıbaba, esnafla sohbet ederek esnafın sıkıntılarını dinledi.

.
Yayın Tarihi : 25 Nisan 2006 Salı 11:19:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?