5
Mayıs
2024
Pazar
GÜNCEL

Temizlik ihalesinin devirteslimi yapıldı

Şanlıurfa Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen temizlik hizmetleri ihalesinin devir teslimi yapıldı.

Serdil İnşaat Turizm Peyzaj Temizlik Limited Şirketi tarafından yürütülen temizlik hizmetleri, 01 Ocak 2008 tarihi itibariyle Güneş Albayrak Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi'ne devredildi. Şanlıurfa-Akçakale karayolu üzerinde buluanan Şanlıurfa Belediyesi Temizlik Hizmetleri Şantiyesi'nde gerçekleştirilen devir teslim törenine, Şanlıurfa Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba, Albayrak Şirketler Grubu Atık Yönetimi Genel Müdür Yardımcısı Halit Terzi, Şanlıurfa Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Mehmet Palalıoğlu, Temizlik İşleri Müdürlüğü çalışanları ve şirket elemanları katıldı. Yaklaşık 4 yıla yakın süredir Şanlıurfa'da temizlik hizmetlerini ihale usulü ile başarılı bir şekilde yürüten Serdil İnşaat Turizm Peyzaj Temizlik Limited Şirketi, 17 Aralık 2007 tarihinde gerçekleştirilen kent içi temizlik, çöp toplama ve nakli hizmet alım işi ihalesine katılmamış, Güneş Albayrak Turizm Sanayi ve Ticaret A.Ş. ise ihaleye katılım sağlayan tek firma olmuştu. 59 araç filosu, 633 personel ve 20 aylık süreyi kapsayan ihaleye, Güneş Albayrak'lar 17 milyon 500 bin 370 YTL teklif sunarak temizlik hizmetleri halesini kazandı. Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba, eline bir süpürge ve kürek alarak temizlik yaptı.

Düzenlenen törende temizlik personellerine hitap eden Şanlıurfa Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba, Şanlıurfa'nın Türkiye'nin en temiz kenti olma yolunda her gün hedefine biraz daha yaklaştığını vurgulayarak, "Şanlıurfa'nın çok yakın zamanda temizliğiyle tüm Türkiye'ye örnek bir şehir olacağı benim ideallerim arasındaydı. Göreve geldiğimiz günden itibaren kentin temizliğine büyük önem verdik. Temizlik gerçekten önemli aşamalar kaydettik. Sabahın saat 6'sından gece saat 24'e kadar mesai mefhumu gözetmeksizin çalışıyoruz. Şanlıurfa'da yaklaşık 4 yıla yakın süredir temizlik hizmetlerini başarılı bir şekilde yürüten ancak bugün bu bayrağı Güneş Albayrak'a teslim eden Serdil İnşaat Turizm Peyzaj Temizlik Limited Şirketi'ne yürekten teşekkür ediyorum. Onlarla çalışmak gerçekten büyük mutluluktu. Ancak bundan sonra önümüze bakıyoruz. Gerçekten temizlik hizmetlerini Türkiye çapında çok başarılı bir firmaya teslim etmenin rahatlığını yaşıyoruz. Güneş Albayrak Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi'ne inanıyorum ki, Şanlıurfa'nın temizliğine daha büyük katkıda bulunacaktır. Ben bu hizmetlerin yürütülmesinde emeği geçen başta müdürlerinden tutun temizlik işçilerine kadar herkesi yürekten kutluyor, yeni yılda başarılarının devamını diliyorum" diye konuştu.

Albayrak Şirketler Grubu Atık Yönetimi Genel Müdür Yardımcısı Halit Terzi ise 1992 yılından itibaren Güneş Albayrak Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi olarak ülkeye çok sayıda sektörde hizmet ettiklerini kaydetti. Terzi, Peygamberler Diyarı Şanlıurfa'da temizlik hizmetlerini yürütecek olmanın gururunu yaşadıklarını söyleyerek, "Türkiye genelinde yaklaşık 500 araç filosu ve 3 bin personellik dev bir ordu ile hizmetlerimizi başarılı bir şekilde sürdürüyoruz. 1992 yılından bu yana başta İstanbul olmak üzere birçok kentimizde temizlik hizmetlerini yürütüyoruz. Belediye Başkanımız Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba ile el ele, omuz omuza bu hizmeti yürütecek olmanın sevincini yaşıyoruz. Şanlıurfa'da 6a araç filosu ve 650 temizlik personeli ile 24 saat hizmet edecektir" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 1 Ocak 2008 Salı 13:41:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ahmet çikkan.yağmur apt. sakinleri IP: 78.166.88.xxx Tarih : 23.07.2008 10:28:17

sayın üst düzey yöneticilerine urfamızın candamarı olan karahan vali konağı caddemiz daha önceki şirketlerin temizliğinden farklı ve çok özentili temizlik olduğundan sonsuz teşekkür eder caddemizde çalışan başta görevli personeliniz mehmet şafak,a ve sizlere teşekkür ederiz