8
Mayıs
2024
Çarşamba
GÜNCEL

Vali Uzun Isparta'ya uğurlandı

Şanlıurfa Valisi Şemsettin Uzun, yeni görev yeri olan Isparta'ya törenle uğurlandı.

Şanlıurfa'da yaklaşık 1 yıl 5 aydan beri görev yapan Vali Şemsettin Uzun, son valiler kararnamesiyle Isparta'ya atanmıştı. Vali Uzun'un Isparta'ya tayini münasebetiyle Hükümet Konağı'nda uğurlama töreni düzenlendi. Törene daire müdürleri ve amirleri, iş adamları ile vatandaşlar katıldı.

Törende konuşan Vali Şemsettin Uzun, Şanlıurfa'yı çok sevdiğini belirterek, "Adımız memur, soyadımız tayin. Şanlıurfa'dan gittiğime üzülüyorum. Buraya gelirken 5 yıl kalmayı düşünmüştüm. Demek ki olmadı. Ben Urfalı'yı ve Urfa'yı çok seviyorum. Birisinin buraya dokunması ve kabuğunu kırması lazımdır. Herkes hakkını helal etsin. Benim hakkım Urfalı'da varsa helal olsun. 1.5 yıldır Urfa'dayım hiç kimseden kırgınlığım olmadı. Biraz daha kalmak isterdim. Bugün burada, yarın başka yerde, memuriyet budur" dedi.

Konuşmasından sonra Vali Uzun, çiçeklerle süslenen makam aracına binerek Isparta'ya hareket etti. Vali Şemsettin Uzun'un yakınları gözyaşlarını tutamadı.

.
Yayın Tarihi : 16 Ocak 2006 Pazartesi 11:54:35
Güncelleme :16 Ocak 2006 Pazartesi 12:59:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
erhan KARAKUŞ IP: 85.98.240.xxx Tarih : 22.01.2006 10:43:17
degerlı urfalılar hepınıze saygı ve sevgılerımı sunarak guzel bır mujde vermek istiyorum evet her donem ilimiz ve sizin ilinize farklı yerlerden mulkı amırler atanır bu donemde boyle oldu şanli urfa tarihinde goremeyecegı bır valıye kavuştu bence, ben AGRI DAN SIZE YAZIYORUM sıze cok calışkan vatan sever basıretlı yigit mert babacan bır valı gelıyor bız agrı da kendısıne cok memnunuz allahta sayın valımız yusuf yavaşcan beyden razı olsun.agrıya yapmış oldugu buyuk çalışmalarla agrımızı egtımde 20yıl ileri goturmuştur sade egtımtıde bu yıl 30 ustunde okul ve yurt yapımında cok emek sarf etmıştır kendı gorev suresınde agrıda susuz koy kalmamıştır daha sayamayacagım bır icraatı imza atmıştır agrı,lar kendısıne mınet borcludur sayın yusuf yavaşcan beyın yenı gorev yerınde başarılarının devamını dılıyor kendısıne sonsuz sevgı vesaygılarımız sunuyoruz AGRI.DAN KUCAK DOLUSU SEVGILER. ERHAN KARAKUŞ AGRI KA_DER DERNEGI ERHAN KARAKUŞ