26
Mayıs
2024
Pazar
SİYASET

CHP Genel Başkanı Baykal Siirt'te

Damat Yekta Bilek ve Zeynep (Düzova) Bilek için Bahçelievler Mahallesi’nde bulunan Şelale tesislerinde düzenlenen düğün törenine CHP Genel Başkanı Deniz Baykal, Siirt Valisi Nuri Okutan, Belediye Başkanı Mervan Gül ve çok sayıda davetli katıldı.

Adalet ve Kalkınma Partili (AK Parti) Siirt Belediye Başkanı Mervan Gül’ün kıydığı nikahta, damat Yekta Bilek’in nikah şahitliğini Deniz Baykal yaparken, gelin Zeynep Bilek’in şahitliğini ise banka emeklisi amcası Ali Rıza Düzova yaptı.

Davul-zurna eşliğinde yapılan düğüne katılan Baykal, gelin Zeynep Bilek’e bir bilezik takarken, gelin ve damadı kutlayarak, "Bugün Siirt’te iki gencimizin ve iki ailemizin bu mutlu gününde birlekteyiz. Hayırlı olsun, uğurlu olsun, mutluluklar diliyorum. Bu genç kardeşlerimiz, inşallah mutlu bir aile yuvası oluşturacaklardır. Hayırlı çocuklar yetiştiriceklerdir. Toplumuzun gelişip güçlenmesi için onlarda bu kuşağın iki genci olarak el ele vererek topluma güç katacaklardır. Birbirlerine çok yakışmışlar" diye konuştu. Gecenin geç saatlerine kadar devam eden düğünde, yöresel türküler eşliğinde halaylar çekildi. Düğüne katılan Baykal’ın, geceyi Siirt Polisevi’nde geçirdikten sonra yarın sabah kentte bulunan esnafları ziyaret ettikten sonra özel uçakla Siirt Havaalanı’ndan Ankara’ya hareket edeceği bildirildi.

SİİRT (İHA) -
Yayın Tarihi : 29 Ağustos 2004 Pazar 09:31:48
Güncelleme :11 Ekim 2005 Salı 14:58:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?