18
Mayıs
2024
Cumartesi
SİYASET

'Erdoğan Siirt'in 4. milletvekilidir'

AK Parti Siirt İl Başkanı Şefik Erden, Başbakan Erdoğan'ın Siirt'in sorunlarına yakından ilgi duyduğunu ve çözüm noktasında ivedi bir çalışma sergilemesi talimatında bulunduğunu söyledi.

Ankara'da Başbakan Recep Tayip Erdoğan başkanlığında yapılan İl Başkanları değerlendirme toplantısına katılan Erden, toplantıda sosyal, siyasal ve ekonomik bazda illerde nasıl bir çalışma yürütüldüğü ve 2008 yılında yerel yönetimlerce yapılacak projelerin yöre halkının refah seviyesini nasıl pozitif etkileyeceği konularının ele alındığını anlattı. 2008 yılının Siirt'te hizmet yılı olacağını belirten Erden, şunları söyledi: "Başbakan Erdoğan Siirt ile yakından ilgilendi ve Siirt'in sorunlarının ivedi bir şekilde çözümlenmesi noktasında ciddi atılımlar yapılması konusunda talimat verdi. Siirt, AK Parti hükümetiyle sağlıkta atılım yapmış. Milletvekillerimizin teşkilatla uyumu ve vatandaşlar arasındaki samimi bağların kurulması neticesinde Siirt sağlığına teçhizat ve uzman hekim konusunda önemli oranda destek sağlanmıştır. Malumunuz KÖYDES ve BELDES projesiyle hayat bulan köylerimiz içme suyu ve asfalt yola kavuşmuştur" dedi.

Bu hizmetlerin yeterli olmadığı kanısında olduklarını anlatan Erden, sözlerine şöyle devam etti: "Siirt halkı daha güzel hizmetlere layıktır. Siirt-Eruh-Şırnak ve Pervari-Van-Çatak karayolunun biran önce tamamlanması konusunda milletvekillerimizin gayretli çabaları meyvesini vermiş ve ödenek tahsisinin tamamlanması durumunda çalışmaların hızla biteceği müjdesini almışız. Başbakan Erdoğan, Siirt'in 4. milletvekilidir. Siirt'i Siirtli kadar düşünen ve değer veren bir başbakanımız özellikle Siirt'in kara yolu, eğitim, kültür ve istihdam konularına önem veriyor."

İHA
Yayın Tarihi : 13 Ocak 2008 Pazar 15:02:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
alper IP: 88.226.221.xxx Tarih : 13.01.2008 18:01:28

Haberin başlığı doğru olabilir ama haberde adı geçen il yöneticisi Siirt'i ve Siirt'in geleceğini ipotek altına almaya çalışan bir kişi olarak bilinmektedir.Kendisi Siirt'i başbakanın düşündüğünün % 1'i kadar düşünseydi Siirt bugün bu halde olmazdı.Bir partinin il başkanı olarak onun görevi insanlara torpil yapmak ve haksızları korumak değildir.Unutmasın ki Siirt'te yaşayan insanların bir tanesinin bile ahını alırsa hayat boyu mutlu olamayacaktır." Alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste."