27
Mayıs
2024
Pazertesi
SİYASET

Birlik: Müjdelere devam edeceğiz

Ramazan bayramını geçirmek üzere Şırnak’a gelen AK Parti Şırnak Milletvekili İ. Hakkı Birlik, iki bayramı bir arada yaşadıklarını ifade ederek, 3 kasım ramazan bayramının ayrıca AK parti İktidarının kuruluş yıl dönümü olduğuna dikkat çekti.

Bayram boyunca evinde misafirleri ağırlayan Birlik, Şırnak’a her geldiklerinde çeşitli müjdeler getirdiklerini ve bundan sonra da müjdeli haberler vermeye devam edeceklerini açıkladı.

Ramazan bayramını Şırnaklı vatandaşları arasında geçirmekten büyük mutluluk duyduğunu belirten Birlik, bayramların dostluk, kardeşlik ve beraberliği pekiştiren günler olduğunu ifade ederek, meclisteki son çalışmaları ile ilgili  açıklamada bulundu.

Daha önceki Şırnak ziyaretlerinde de çeşitli müjdelerle geldiklerini belirten Birlik, bu bayramda da Şırnak halkına 150 yataklı devlet hastanesi ve konut müjdesi vermek istediğini söyledi.

150 yataklı devlet hastanesi için ödenek çıkartıldığını belirten Birlik, hastane ihalesinin 20 Ekim tarihine kadar çıkabileceğini söyledi. Hastane için 2 milyon YTL’nin üstünde bir ödenek çıktığını belirten Birlik, paranın defterdarlığa aktarıldığını söyledi.

Tekser konutlarında yapılan dairelerin terör mağdurları ve Seslice köyünde çığ altında kalan vatandaşlara verilmesi için girişimlerde bulunduklarını ve bunu da kabul ettirdiklerini söyledi. 160 konutun kura sunucu dağıtılacağını belirten Birlik, vatandaşın ihtiyaçlarını büyük ölçüde karşılayacağını belirtti.

Hastane için ödenek çıkartıldığını vurgulayan Birlik, şimdi tek amaçlarının Anadolu öğretmenler lisesi olduğunu ve bunun için de girişimlerde bulunmaya devam edeceklerini belirtti. Türkiye genelindeki yol sorunlarına değinen Vekil Birlik, bayındırlık Bakanının değişmesi sonucu çeşitli sorunlar yaşandığı ve bu sorunlardan Şırnak bölgesinin de pay aldığını ancak Şırnak şehir girişi yolunun yapıldığını ve bu yolun da Şırnak’a gerçek bir şehir görünümü verdiğini vurguladı.

M.Selim Yalçın - Kenthaber / Şırnak
Yayın Tarihi : 8 Kasım 2005 Salı 12:21:03
Güncelleme :8 Kasım 2005 Salı 13:24:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?