28
Mayıs
2024
Salı
SİYASET

Vekillerin Şırnak ziyareti

AKP Şırnak milletvekilleri A. Veli Seyda ve İ. Hakkı Birlik Şırnak'ı ziyaret etti. Mardin İl Sınırı'nda karşılanan vekillere kalabalık bir konvoy eşlik etti.

Şırnak'a gelen AKP Şırnak Milletvekilleri A. Veli Seyda ve İ. Hakkı Birlik, Mardin il sınırında 5 yüzün üzerinde araçtan oluşan konvoyla karşılandı. Mardin İl Sınırında yer alan Karalar beldesinde bir konuşma yapan Şırnak Milletvekili A. Veli Seyda, dostluk barış ve kardeşlik mesajları verdi. Büyük ve güzel bir coğrafyada barış ve huzur içerisinde yaşadıklarına dikkat çeken Vekil Seyda;
 “Dostluğumuz, kardeşliğimiz ve aramızdaki barış bugüne kadar güzel geçti. Dileğimiz bu birlik ve beraberliğin hiç bozulmaması. Allah kimseye aramıza nifak tohumları koyma fırsatı vermesin.” dedi.
 
Mardin İl sınırında bulunan Karalar beldesinden hareket eden araç konvoyu Cizre ilçesine kadar 20 kilometrelik kuyruk oluşturarak yol aldı. 

M.Selim Yalçın - Kenthaber
Yayın Tarihi : 1 Mayıs 2006 Pazartesi 00:11:57
Güncelleme :3 Mayıs 2006 Çarşamba 11:46:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
azad özgür IP: 85.98.146.xxx Tarih : 19.05.2006 23:21:26
4 senedir şırnak için yaptıkları çalışmaları millete gerek basın gerek medya aracılığıyla millete sunmaları milleti aydınlatmalarını isteriz başarılı hatta diğer lerinden daha başarılı olmalarını isteriz sorunları çok bir ilin vekilleridirler teşekkürler