5
Mayıs
2024
Pazar
MAGAZİN

Schefer araba yıkadı

Podyumların ünlü mankeni Şebnem Schefer, Ankara'da bir araba yıkama istasyonunun açılışına katıldı. Çankaya'da bulunan Polytop Araba Yıkama İstasyonu açılışı siyaset ve podyum dünyasının ünlü simalarını bir araya getirdi. 

Polytop Araba Yıkama İstasyonunun açılış kurdelesini AK Parti Bingöl Milletvekili Abdurrahman Anık, AK Parti Mardin Milletvekili Beşir Hamidi ve podyumların ünlü mankenlerinden Şebnem Schefer kesti. Açılış kurdelesini kesen Schefer, daha sonra eline aldığı tazyikli su tabancasıyla istasyonda bulunan bir arabayı yıkadı. 

Sempatik tavırlarıyla dikkat çeken ünlü manken, izleyenlerin de ilgi odağı oldu. Arabayı yıkayan Schefer, sık sık pazılarını göstererek kuvvetli olduğunu iddia etti. Arabayı tertemiz yaptığını söyleyen Schefer, üzeri açık arabanın içinde basın mensuplarına da bol bol poz verdi.
İHA
Yayın Tarihi : 17 Eylül 2006 Pazar 18:45:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
erdalgeyikçi-köçek IP: 85.104.12.xxx Tarih : 17.09.2006 19:10:03
Benimde antalyada yağlama yıkamam yerim varken.açılışta manken getirmek istemiştimde,parasal gücüm yoktu.ama yinede sevindim.5 yıl önce düşündüğümü birilerinin yaptığını görmek beni sevindirdi.bende sokaktan topladığım.çocuklarla çalışırken.dans öğretmiştim.çocuklara.dans eden yıkamacılar,kimsesizdçocuklar.diye reklam yapmıştım.dans ederek araba yıkıyorduk.bayağı ses getirmişti.gazetelere tv lere manşet olmuştuk.2002,de deolosyona yenik düştük kapatmıştık.yeni yıkama yerlerinin açılması güzel.iyi bir hizmet olduğunu düşünüyorum.saygılarımla.erdal geyikçi-köçek....!