5
Mayıs
2024
Pazar
YAŞAM

Boyları küçük aşkları büyük

Etimesgut Belediyesi, 130 cm boyundaki Serkan ile 143 cm boyundaki Evrim'in hayatlarını birleştirmelerinde yardımcı olarak genç çiftin beyaz eşyalarını karşıladı.

130 santimetre boyundaki Serkan Kaya ve 143 santimetre boyundaki Evrim Kaya hayatlarını birleştirdi. Elvankent'te mütevazı bir düğünle dünya evine giren çiftlerin düğününde akrabalarının yanı sıra Etimesgut Belediye Başkanı Serhat Kemal Yılmaz ve eşi Birgül Yılmaz da çiftleri yalnız bırakmadı. Yaşadıkları mutluluk gözlerine yansıyan Kaya çifti, düğünde bol bol halay çekti ve oynadı. Başkan Serhat Kemal Yılmaz, genç çifte düğün hediyesi olarak buzdolabı, çamaşır makinesi, bulaşık makinesi ve set üstü fırın vererek genç çiftin tüm beyaz eşyalarını karşıladı. İhtiyaç sahibi çifti, hem düğünlerine giderek hem de hediyeler vererek yalnız bırakmayan Başkan Yılmaz, "Bu genç çiftimize ömür boyu mutluluklar diliyorum. Allah mesut etsin" dedi.

Göreve geldikleri günden itibaren engellilere olan desteklerinin devam ettiğini ifade eden Yılmaz, engelliler için Yunus Emre Sevgi Parkı'nı tahsis ettiklerini söyledi. Park'ın bütün giderlerinin Belediye tarafından karşılandığını kaydeden Yılmaz, parktaki oyun guruplarının da engelli vatandaşların kullanılabileceği şekilde yapıldığını belirterek, "Engellilere olan desteğimiz sürecek" şeklinde konuştu.

Serkan Kaya, eşi Evrimi görücü usulüyle tanıdığını belirterek, "Allah herkese böyle bir mutluluk nasip eylesin. Mutluluktan ayaklarım yerden kesildi. Maddi olanaklarımı düşündükçe evlilik gözümde dağ gibi büyüyordu. Fakat Belediye Başkanımız Yılmaz ve eşi evimiz için son derece gerekli olan beyaz eşyaları karşıladılar. Kendilerine çok teşekkür ediyorum" açıklamasında bulundu.

Evrim Kaya da Serkan'a olan aşkının kelimeler ile ifade edilemeyeceğini ifade ederek, "Şimdi 28 yaşındayım. Allah nasip ederse bir o kadar daha yaşayacağım. Benim engelli olan arkadaşlarıma tavsiyem, kimse engelliyiz diye üzülmesin. Önemli olan insanın yüreğinin büyük olması. Benim yüreğim kocaman ve içi aşk ile dolu. İnsan istediği zaman sevgiyi ve aşkı her yerde bulabilir" değerlendirmesini yaptı.

Maddi durumu iyi olmayan Kaya, akrabalarının desteği ile özel bir hastanede işe yerleştirildiğini, eşi Evrim'in ise herhangi bir yerde çalışmadığını söyledi.

.
Yayın Tarihi : 21 Mart 2006 Salı 21:35:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?