1
Mayıs
2024
Çarşamba
YAŞAM

Kur'an mucizesi

Ankara'da bir evde çıkan yangın, herkesi hayrete düşürdü. Etimesgut İlçesi'nde çıkan yangında bir ev kül olurken, odadaki Kuran-ı Kerim'in yanmaması dikkat çekti.

Edinilen bilgiye göre, Etimesgut Elvan Mahallesi'nde bulunan ve Karadağ ailesinin kiracı olarak kaldığı evde gündüz saatlerinde yangın çıktı. Hakan-Meliha Karadağ çifti ve 3 çocuğunun barındığı evde, yangın sırasında kimsenin bulunmaması faciayı önledi.

Yangında evdeki bütün eşyalar kül olurken, alevlerin arasında koltuğun üzerinde bulunan Kuran-ı Kerim yanmadı. İşsiz olduğu ve işportacılık yaptığını belirtilen Hakan Karadağ, kötü haberi alır almaz geldiği evinde hem büyük acı, hem de büyük şaşkınlık yaşadı.

Eşyalarının tamamen yandığını gören talihsiz adam, büyük şok yaşarken, içerideki Kuran-ı Kerim'in zarar görmemesine şaşırdı. 120 YTL karşılığında kirada oturduğunu ifade eden Karadağ, "3 çocuğum ve eşimle birlikte kendimi zor geçindiriyordum. Bu yangın bizim belimizi büktü. Ne yapacağımı bilmiyorum. Bütün eşyalarımız kullanılamaz durumda" şeklinde konuştu.

.
Yayın Tarihi : 12 Kasım 2005 Cumartesi 16:44:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?