1
Mayıs
2024
Çarşamba
YAŞAM

TRT kameramanına ağlıyor

Görev için gittiği Kuzey Irak'ta geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Türkiye Radyo Televizyon Kurumu (TRT) Ankara Haber Merkezi baş kameramanı Mustafa Ünal (44), Ankara'da son yolculuğuna uğurlandı.

30 Ağustos Salı gününden bu yana bir haftalık görev dolayısıyla Kuzey Irak'ta bulunan TRT Ankara baş kameramanı Ünal, Kerkük kentinde kalp krizi geçirdi. Mesai arkadaşları tarafından Kerkük ve Süleymaniye kentleri arasında bulunan Azadi Hastanesi'ne kaldırılan Ünal, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Habur Sınır Kapısı üzerinden Türkiye'ye karayoluyla getirilen Ünal için TRT Diyarbakır Bölge Müdürlüğü'nde tören düzenlendi.

Bugün Ankara'ya getirilen Ünal için ikinci tören Kocatepe Camii'nde gerçekleştirildi. Cezane törenine Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin, CHP Grup Başkanvekili Haluk Koç, MHP Genel Başkan Yardımcısı Oktay Vural, DYP Genel Başkan Yardımcısı Saffet Arıkan Bedük, TRT yöneticileri, Ünal'ın ailesi, mesai arkadaşları ve çok sayıda meslektaşı katıldı.

Mustafa Ünal, öğle namazına müteakip kılının cenaze namazı sonrası Karşıyaka Mezarlığı'nda toprağa verildi.

İHA
Yayın Tarihi : 5 Eylül 2005 Pazartesi 17:09:48
Güncelleme :5 Eylül 2005 Pazartesi 17:14:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?