18
Mayıs
2024
Cumartesi
SİYASET

AKP'de sıcak günler

AK Parti’de ilçe seçimleri, hemen arkasındanda il seçimi yapılacak. Durum böyle olunca ilçe başkanlıkları için arbede başladı. Kızılcahamam İlçe Başkanlığı için tek aday çalışmalarına devam ediliyor. Mevcut ilçe başkanının aday olup olmayacağı belli değil. Şu ana kadar da böyle bir açıklama yapmış bulunmuyor. Aday olması halinde bile seçilmesi zor gözüküyor, zira halk ve üyelerin güvenini kaybetmiş durumda.

AK Parti teşkilatlarındaki sıkıntılar uzun zamandan bu yana devam ede gelen bir problem. Eğer önümüzdeki kongrelerde değişim ve yenilik yapılmassa ileride sıkıntılar daha da artarak devam edeceği ve parçalanmalara neden olacağı kanısı üyelerde de mevcut.

Kızılcahamam'da ezelden beri siyasetin nabzı biraz hızlı atar. Bu delege seçimlerinde de durumun aynı olacağı gözükmekte. Mevcut yönetim içerisinden aday olduğunu uzun zaman önce açıklayan ve çalışmalarına uzun bir süredir devam eden Mustafa Keleş’in şuanda şansı biraz daha fazla gözüküyor. Delege seçimlerine bir hafta gibi bir süre kalmasına rağmen başka aday olduğunu açıklayan kimsede yok .

Gizli kapılar ardında bir çalışmanın da yapıldığı aşikar ama bu çalışmalara üyeler ne kadar prim verir, bunu 10-11 Aralık tarihleri arasında ilçe ve köylerde yapılacak delege seçimi gösterecek.

Mustafa Özdemir - Kenthaber / Kızılcahamam
Yayın Tarihi : 4 Aralık 2005 Pazar 21:51:29
Güncelleme :19 Haziran 2006 Pazartesi 11:28:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?