20
Mayıs
2024
Pazertesi
SPOR

Es-Es A Kategorisi'nde

Eskişehirspor'un, Türkiye 2. Futbol Ligi A Kategorisi'ne yükselmesi sebebiyle Vilayet Meydanı'nda düzenlenen konsere, on binlerce kişi katıldı. 

Eskişehirspor'un Ankara'da oynanan A Kategorisi'ne yükselme final maçında Pendikspor'u 3-0 mağlup etmesi, Eskişehirlileri sevince boğdu. Galibiyet sonrası Tepebaşı Belediyesi'nin Vilayet Meydanı'nda düzenlediği ve Mithat Körler'in sahne aldığı konsere, on binlerce Eskişehirli katıldı. Gece yarısına doğru Ankara'dan dönen Eskişehirsporlu futbolcular, teknik heyet ve kulüp yöneticilerini taşıyan üstü açık otobüs, yüzlerce araç konvoyu eşliğinde şehirde tur attı. Ardından otobüs, on binlerce Eskişehirlinin bir araya geldiği Vilayet Meydanı'na güçlükle ulaştı. Otobüsün valilik önüne gelmesiyle taraftarların coşkusu doruğa çıktı. Bu esnada taraftarlar arasında izdiham yaşandı. Daha sonra Eskişehirsporlu futbolcular, teknik heyet ve yöneticiler taraftarları selamladı. 

Eskişehirspor Kulübü Başkanı Halil Ünal, yaptığı konuşmada, A Kategorisi'ne çıkma ümitlerini hiç bir zaman tükenmediğini, zor bir sezonu geride bırakarak hedeflerine ulaştıklarını belirterek, "Eskişehirspor, geçmişindeki güzel günleri tekrar yaşacaktır. Bu zafer, maçlarda her şeylerini ortaya koyan futbolcuların ve onları her an destekleyen taraftarındır" dedi. Kutlamalara, havai fişek gösterisi renk kattı.
 
.
Yayın Tarihi : 24 Mayıs 2006 Çarşamba 09:58:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?