20
Mayıs
2024
Pazertesi
SPOR

Valilik'ten amatöre destek

Eskişehir Valiliği, amatör spor kulüblerine malzeme ve maddi yardımda bulundu. 

3-28 Ağustos 2005 tarihinde düzenlenen 1.Valilik Futbol Kupası müsabakalarına katılan 30 amatör spor kulübüne Valilik İl Özel İdaresi tarafından 18'er çift futbol ayakkabısı, 2'şer top ile turnuvada ilk 8'e giren takımlara da toplam 50 bin 100 YTL maddi yardım yaptı.
Vilayet Meydanı'nda düzenlenen törende konuşan Vali Kadir Çalışıcı, spor yapan gençlere en iyi imkanların sunulmasını gerektiğini belirterek, "Özellikle günümüzde gençlerimizi kötü alışkanlıklardan uzak tutmak amacıyla onların spor yapmalarını teşvik etmemez gerekir. Bu konuda amatör kulüblerimizin yapmış olduğu çalışmaları takdirle karşılıyoruz. Biz, kendilerine her türlü desteği sağlayacağız. Ancak, benim de onlardan bir isteğim var. Takımlarında kaliteli futbolcu yetiştirerek Eskişehirspor'a kazandırmalarını arzuluyorum" dedi. 

Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Genel Başkan Yardımcısı Hüdai Doğu da, Vali Kadir Çalışıcı'ya amatör kulüplere sağladığı destekten dolayı teşekkür etti. Törende, il encümen üyeleri tarafından kulüp yöneticilerine malzemeleri teslim edildi.
.
Yayın Tarihi : 12 Eylül 2006 Salı 16:32:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?