3
Mayıs
2024
Cuma
SPOR

Futbol turnuvası başlıyor

Anadolu Spor Gazetecileri Derneği'nin (ASGD) düzenlediği "12. Geleneksel Futbol Turnuvası", yarın Eskişehir'de başlayacak. ASGD yöneticileri, Eskişehirspor, Çanakkale Dardanelspor, Sakaryaspor ve Uşakspor'un katılacağı turnuvanın şampiyonluk kupasını, Vali Kadir Çalışıcı'ya teslim etti.

Yarın, Eskişehir Atatürk Stadı'nda, saat 18.30'da düzenlenecek turnuvanın ilk maçında Eskişehirspor ile Çanakkale Dardanelspor karşı karşıya gelecek. Maç öncesi, 2005-2006 futbol sezonunun açılışını da gerçekleştirecek olan 2. Futbol Ligi B Kategorisi takımlarından Eskişehirspor, hazırlıklarını tamamladı. Eskişehirspor-Çanakkale Dardanelspor maçının ardından ise, saat 20.30'da turnuvanın diğer takımları Sakaryaspor ile Uşakspor karşılaşacak. Pazar günü ise turnuvanın final ve üçüncülük, dördüncülük maçları gerçekleştirilecek.

ASGD Genel Başkan Yardımcısı Yılmaz Karaca, Genel Sekreteri Engin Bayrı ve Yönetim Kurulu Üyesi Ali İhsan Sarıçoban ile Eskişehirli gazeteciler, makamında ziyaret ettikleri Eskişehir Valisi Kadir Çalışıcı'ya ASGD kupasını teslim etti. Turnuvanın Eskişehir'de düzenlenmesinin kente ayrı bir hareket getireceğini söyleyen Çalışıcı, ASGD yöneticilerine teşekkür etti.

ASGD Genel Başkan Yardımcısı Yılmaz Karaca da, tüm futbolseverleri turnuvayı izlemeye davet ederek, "ASGD Turnuvası, geleneksel hale geldi. Turnuvaya katılan takımlarımıza teşekkür ediyorum. Maçların centilmenlik içinde oynanmasını diliyorum" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 12 Ağustos 2005 Cuma 13:59:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?