18
Mayıs
2024
Cumartesi
KAYSERİ
Ücretsiz Üye Olun.
Kendi sayfanızı kendiniz yapın.

Erciyes Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi

Genel Bilgiler

Hacettepe Üniversitesi'ne bağlı olarak Kayseri İşletme Fakültesi adı altında 20 Eylül 1976 tarihinde kurulan fakültemizin alt yapısının hazırlanmasına ve öğretim kadrosunun oluşturulmasına Prof. Dr. Abdurrahman Çaycı'nın dekanlığa atanmasıyla birlikte 3 Mayıs 1977 tarihinden itibaren başlandı.

Hacettepe Üniversitesi'nden ayrılarak 7 Kasım 1978 tarihinde Tıp Fakültesi ile birlikte Kayseri Üniversitesi'nin çekirdeğini teşkil eden fakültemiz, Kayseri Üniversitesi'nin yerini alan Erciyes Üniversitesi'nin bünyesine 28 Mart 1983 tarihinde İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi adı altında dahil oldu.

7 Ocak 1980 tarihinde tek bölüm, 2 öğretim görevlisi, 2 okutman ve ön kayıtla alınan 75 öğrenci ile Tıp Fakültesi'ne ait binalarda eğitim-öğretime başlayan fakültemiz, bugün yaklaşık olarak 1719 gündüz ve 1122 (İ.Ö) olmak üzere 2841 öğrenciyle hizmet veriyor.

 

İlgili Kişi :
Adres1 :Kayseri
Adres2 :Erciyes Üniversitesi Kampusü
Posta Kodu :38039
Telefon :+90 352 4374913
Faks :+90 352 4375239
Elektronik Posta
Internet Sitesi

Önemli Not:

Kenthaber, Rekabetin korunmasına ilişkin dizinde yer alan ve yer almak isteyen tüm tüzel/gerçek kişiler için hiç bir ayrım yapmadan kayıt imkanı tanır. Kayıt olabilmek için tek koşul ücretsiz üye olmanızdır.

Üye olduktan sonra bilgilerinizi size verilen panelde "Firmalarım" linkine tıklayarak gönderebilirsiniz. Ekibimiz kısa zamanda bilgilerinizi teyit edip sayfanızın yayına açılmasını sağlayacaktır.

Bilgilerinizdeki eksiklik ve hataları bildirmek için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Detaylı, özgün bir sayfa hazırlamak ve dizinimizden daha verimli faydalanmak isterseniz (ücretli) bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Kenthaber, herhangi eksiklik, yanıltıcı bilgi yada amacını aşan bir durum olması halinde kesinlikle sorumlu tutulamaz. Bu ve benzeri durumları bildirmek üzere bizimle iletişime geçebilirsiniz.