3
Mayıs
2024
Cuma
KAYSERİ
Ücretsiz Üye Olun.
Kendi sayfanızı kendiniz yapın.

Erciyes Üniversitesi Seyrani Ziraat Fakültesi

 

Fakültemizin misyonu; ülkemizin temel değerleri ve stratejik hedeflerine uygun eğitim sunmak, evrensel geçerliliği olan bilgi ve beceriler ile donatılmış bireyler yetiştirmek; bilime katkı sağlayacak, ülkede ve dünyada kullanılabilir ve paydaşlarına yararlı olacak bilgi ve teknoloji üretmek; bölgenin kalınma ve gelişmişlik düzeyini artırıcı projeler hazırlamak, kaliteli danışmanlık hizmetleri sunmak; mensuplarının ve toplumun sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif gelişimine katkı sağlayacak etkinlikler düzenlemektir.

Vizyonumuz tarım bilimine ilişkin çalışmalarda, bilgi ve teknoloji üretiminde, kültürel ve sosyal etkinliklerde Türkiye’de belli bir yere ulaşan, mezunları kabul gören ve tercih edilen; Türkiye ve dünyada aynı alanlarda faaliyet gösteren kurum/kuruluşlarla olumlu ilişkiler kuran; uluslar arası nitelikte öğretim elemanı ve öğrenci yapısına sahip; paydaşlarının gereksinimlerini hızlı, kaliteli ve etkili çözümlerle karşılayan öncü bir ziraat fakültesi olmaktır.

 

İlgili Kişi :
Adres1 :Erciyes Üniversitesi Seyrani Ziraat Fakültesi
Adres2 :Develi /Kayseri
Posta Kodu :
Telefon :0 352 437 49 01- 33951
Faks :
Elektronik Posta
Internet Sitesi

Önemli Not:

Kenthaber, Rekabetin korunmasına ilişkin dizinde yer alan ve yer almak isteyen tüm tüzel/gerçek kişiler için hiç bir ayrım yapmadan kayıt imkanı tanır. Kayıt olabilmek için tek koşul ücretsiz üye olmanızdır.

Üye olduktan sonra bilgilerinizi size verilen panelde "Firmalarım" linkine tıklayarak gönderebilirsiniz. Ekibimiz kısa zamanda bilgilerinizi teyit edip sayfanızın yayına açılmasını sağlayacaktır.

Bilgilerinizdeki eksiklik ve hataları bildirmek için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Detaylı, özgün bir sayfa hazırlamak ve dizinimizden daha verimli faydalanmak isterseniz (ücretli) bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Kenthaber, herhangi eksiklik, yanıltıcı bilgi yada amacını aşan bir durum olması halinde kesinlikle sorumlu tutulamaz. Bu ve benzeri durumları bildirmek üzere bizimle iletişime geçebilirsiniz.