30
Nisan
2024
Salı
GÜNCEL

4 ayda 500 aileye yardım

Kızılay Kayseri Şubesi gönüllüleri, 4 ayda 500 aileye yardımda bulundu.

Kamuoyu tarafından "Kızılay'ın gönüllü melekleri" olarak tanınan Kızılay Kayseri Şubesi gönüllüleri, kısa bir süre önce çalışmalara başlamalarına rağmen, yaptıkları hizmetlerle büyük takdir topluyor. İhtiyaç sahiplerini belirleyerek, onların ihtiyaçlarını gidermek adına çalışmalara başlayan 16 bayan, 4 ayda 500 aileye yardımda bulundu. Grubun başkanlığını yürüten Asuman İsalıoğlu, amaçlarının ihtiyaç sahiplerine gereken yardımın şov yapmadan ve kişileri incitmeden yapılmasını sağlamak olduğunu söyledi.

Zaman zaman okullara giderek Kızılay hakkında bilgilendirme çalışmaları yaptıklarını hatırlatan İsalıoğlu, aynı zamanda okullardaki ihtiyaç sahibi öğrencilere de başta sağlık yardımı olmak üzere birçok konuda destek verilmesini sağladıklarını dile getirdi. İsalıoğlu, "Çalışmalarımızda Kızılay Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Uzandaç, Başhekim İrfan Görgülü ve Müdür Ünal Yüksel bizlere büyük destek veriyor. Haftada bir gün aldığımız kararları hafta boyunca uyguluyoruz. Amacımız, ülkemizin en önemli kuruluşlarından birisi olan Kızılay'ın hizmetlerini toplumun her kesimine götürmek ve toplumun bu önemli kuruma desteklerinin artarak devam etmesini sağlamaktır" dedi.

Kızılay Kayseri Şube Başkanı Ayhan Uzandaç ise gönüllü bayanların kurumun çalışmalarına çok önemli katkı sağladığını söyledi. Uzandaç, "Gönüllü hanımların yaptıkları çalışmalar, kısa bir süre önce başlamasına rağmen kurumun çalışmalarına önemli bir ivme kazandırdı. Gönüllü hanımların titiz çalışmaları bizlerin işlerini daha da kolaylaştırdı. Hepsine teşekkür ederim" diye konuştu.

.
Yayın Tarihi : 28 Ocak 2006 Cumartesi 16:55:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?