4
Mayıs
2024
Cumartesi
GÜNCEL

5 yıldızlı yılbaşı eğlencesi

Kayseri'nin yeni 5 yıldızlı oteli City One'da organize edilen yılbaşı eğlencesi renkli görüntülere sahne oldu.

Kayseri'de yeni yıl eğlencelerinin merkezini oluşturan 5 yıldızlı oteller yüzlerce misafire en lezzetli yemekleri ikram etme yarışa girerken konuklar da gece boyunca eşleri ve arkadaşları ile yeni yıl coşkusunu yaşadı.

Kayseri'nin yeni 5 yıldızlı oteli City One'da ilk kez yılbaşı eğlencesi düzenlendi. Konuklarını 3 ayrı salonda ağırlayan City One yetkilileri, misafirlerine coşkulu bir eğlence programı sundu.

Kayseri'nin ikinci 5 yıldızlı oteli olan City One Hotel Genel Müdürü Ahmet Ulun ve Satış Müdiresi Nilüfer İndap, yeni yıl eğlence programında yaklaşık 700 misafiri ağırlamanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Konuklarını Kayseri Balo Salonu, Yelken Restaurant ve Kapadokya Salonu'nda ağırladıklarını ifade eden Genel Müdür Ulun, otelin 2008 yılının ilk çeyreğinde Sheraton Oteli olma yolunda ciddi adımlar atacağının altını çizdi.

Kayseri'de yeni yıl etkinliği; City One Hotel dışında Hilton Kayseri, Eras Hotel, Erciyes Kayak Merkezi, Tuana Restoran gibi merkezlerde düzenlenen eğlencelerle 2008 yılının ilk saatlerine kadar devam etti.

İHA
Yayın Tarihi : 1 Ocak 2008 Salı 18:33:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?