30
Nisan
2024
Salı
GÜNCEL

Ahmet Oğuz güven tazeledi

Kayseri Muhtarlar Derneği başkanlığına Ahmet Oğuz seçildi. 

Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonu'nda yapılan genel kurul saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlarken, divan başkanlığına İsmail Erdoğan getirildi. Yönetim ve denetim kurulu faaliyet raporlarının okunmasından sonra başkan adayları Ahmet Oğuz ve Hulusi Şahin birer konuşma yaptı. İlk olarak bir konuşma yapan Başkan adayı Hulusi Şahin, "Muhtarların sıkıntılarını en iyi bilenlerden biriyim. Eğer bizleri seçerseniz gecemizi gündüzümüze katıp var gücümüzle çalışacağız. Sorunlar bilenler tarafından aşılır, sizlere güveniyoruz. Genel kurulumuz hayırlı olsun" dedi. 

İkinci aday Ahmet Oğuz ise, "Muhtarlar Derneği'nin başına geldiğimiz andan şimdiye kadar nasıl çaba sarf ettiysek bundan sonra da elimizden geleni yapmak için çalışacağız. Sorunlar ortada ve çözümü için çalışmalarımıza seçimin ardından başlamamız gerekiyor. Bilindiği üzere muhtarlar halkın sorunlarını üst mercilere ulaştırmak için çalışan, çaba sergileyen şahsiyetlerdir. Bu çaba ve uğraşlar sırasında karşılaşılan sorunları çözmek için de işi bilenlerin seçilmesi gerekir" diye konuştu. 

Konuşmaların ardından oy kullanımına geçildi. 101 delegenin oy kullandığı genel kurulda Ahmet Oğuz 59 oyla başkan seçilirken, Hulusi Şahin 42 oyda kaldı.

iha
Yayın Tarihi : 17 Eylül 2006 Pazar 16:27:32
Güncelleme :17 Eylül 2006 Pazar 16:30:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?