30
Nisan
2024
Salı
GÜNCEL

Başkana 3 ödül birden

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, AK Parti Genel Merkezi tarafından Ankara'da düzenlenen "Yerel Kalkınmanın 2. Yılında, 21. Yüzyılın Kentleri İçin Büyük Buluşma" Toplantısı'nda 3 ödül birden aldı. Başkan Özhaseki, ödüle layık görülen 34 belediye başkanı arasında 3 ayrı dalda ödül alan tek belediye başkanı oldu.

Ankara ASKİ Spor Salonu'nda gerçekleşen programda 12 ayrı dalda başarılı projeler geliştiren ve uygulamaya koyan 34 belediye ödüllendirilirken, Kayseri Büyükşehir Belediyesi "Etkinlik", "Turizm" ve "Kültür" dallarında ödüle layık görüldü. Bu özelliğiyle Kayseri Büyükşehir Belediyesi, 3 ayrı dalda ödül alan tek belediye oldu. Etkinlik dalında Hobi Bahçesi ve Turizm dalında Erciyes'in kayak turizmine yönelik planlamasıyla ödüle layık görülen Başkan Özhaseki, Kent Müzesi, Kadir Has Kongre Merkezi ve Sümer Gençlik Merkezi ile de Kültür dalında ödül aldı.

Ödülünü Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'dan alan Başkan Özhaseki de, törende Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın'a ödül verdi.

.
Yayın Tarihi : 2 Nisan 2006 Pazar 16:12:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?