30
Nisan
2024
Salı
GÜNCEL

Bebeğini emzirirken ölümüne sebeb oldu

Kayseri’de eşi asker olan 19 yaşındaki Kıymet Uluhan, 20 günlük bebeği Töre'yi gece emzirirken, uyuyunca üzerine yatarak ölümüne neden oldu. Bugün sabah saatlerinde Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne getirilen bebeğinin öldüğünü öğrenen genç anne, “Ben de ölmek istiyorum'' diyerek sinir krizleri geçirdi.

Battalgazi Mahallesi'nde oturan Kıymet Uluhan, gece 20 günlük bebeği Töre’yle birlikte aynı yatağa yattı. Bebeğini emziren anne, bugün saat 06.00 sıralarında uyandığında bebeğinin nefes almadığını farketti. Eşi Kıbrıs’ta 8 aylık asker olan Kıymet Uluhan, durumu yakınlarına haber verdi. Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi acil servisine getirilen bebek Töre’nin öldüğü anlaşıldı.

Bebeğin yapılan otopsisinde havasız kalarak öldüğü belirlendi. Dikkatsizlik sonucu 20 günlük bebeğinin ölümüne neden olduğunu söyleyen anne Kıymet, otopsi sonucunu beklerken “Ben de ölmek istiyorum'' diyerek gözyaşı döktü. Talihsiz bebek, yapılan otopsinin ardından yakınları tarafından alınarak kent mezarlığına götürüldü.
.
Yayın Tarihi : 25 Mayıs 2006 Perşembe 12:27:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
semra seval IP: 85.103.110.xxx Tarih : 31.05.2006 17:21:46
zavallıcık ömrü yokmuş bahane.annesi de ne kadar üzülmüştür kimbilir allahtan rahmet ailesinede başsaglığı diliyorum ne diyelim takdiri ilahi AMA ÇOK ÜZÜLDÜMM:(((