1
Mayıs
2024
Çarşamba
GÜNCEL

Biletli kostüm satışları arttırdı

Kayseri'de milli piyango bileti satışı yapan Mürtaza Takmaz, 35 yıl boyunca biriktirdiği 200 tane milli piyango biletleri ile bir kostüm oluşturarak yılbaşı çekilişi zamanında bilet satışı yapıyor.

Kayseri'nin Hunat Mahallesi ve Cumhuriyet Meydanı'nda 28 yıldır seyyar olarak Milli Piyango İşletmeciliği 3888 numaralı bayiliğini yapan Mürtaza Takmaz, 35 yıldır biriktirdiği 200 adet milli piyango biletinden bir kostüm oluşturdu. 2004 yılından bugüne kadar ilginç kostümüyle yılbaşı çekilişi zamanında milli piyango bileti satışı yapan Takmaz, kostüm sayesinde satışların son üç yılda arttığını söyledi. Biletli kostümün vatandaşların ilgisini çektiğini ifade eden Takmaz, 2006 yılındaki yılbaşı çekilişinde 1 kişiye 30 milyar kazandıran bileti kendisinin sattığını kaydetti.

Takmaz, ''Yılbaşında bilet satışları arttığı için sadece bu zamanlarda biletli kostümü giyiyorum. Bu kostüm olmadığı zaman satışlar çok kötüydü. Şimdi ise satışlarımız çok iyi. Biletli kostüm sayesinde günde yaklaşık 400 tane bilet satıyorum. Bilet alan tüm vatandaşlara bol şans diliyorum'' dedi.

iha
Yayın Tarihi : 26 Aralık 2007 Çarşamba 10:48:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?