4
Mayıs
2024
Cumartesi
GÜNCEL

Cep telefonu yüzünden cinayet

Kayseri'nin Erkilet beldesinde aynı lisede öğrenim gören 2 öğrencinin cep telefonu tartışması, cinayetle sonuçlandı. 16 yaşındaki lise öğrencisi, 15 yaşındaki sınıf arkadaşını bıçaklayarak öldürdü.

Edinilen bilgiye göre, Kayseri'nin Erkilet beldesinde aynı lisede öğrenim gören N.B. (15) ve sınıf arkadaşı Ö.U. (16) cep telefonu yüzünden tartıştı. N.B., cep telefonunu sınıf arkadaşı Ö.U'nun çaldığını iddia ederek arkadaşı ile kavga etti. Daha sonra Ö.U, arkadaşı N.B.'ye cep telefonunun karşılığında 70 YTL vereceğini, kalanını ise sonra ödeyeceğini söyledi.

70 YTL'yi vermek üzere arkadaşı N.B'yi Çevril köyü yolu Erkilet Tepe Mahallesi Hıdırellez Köşkü mevkii yakınlarında bulunan bir araziye çağıran Ö.U, burada arkadaşı ile tartışmaya başladı. Ö.U. yanında taşıdığı bıçak ile kendisini cep telefonunu çaldığı iddiasıyla suçlayan N.B.'yi karnından bıçakladı. Arkadaşını bıçaklayarak olay yerinden ayrılan Ö.U., evine giderek olayı babasına anlattı. Babası oğlunu yanına alarak Erkilet Jandarma Karakol Komutanlığı'na götürdü. Jandarma ekipleriyle birlikte kavganın olduğu yere giden baba ve oğlu Ö.U. 15 yaşındaki N.B.'nin cesedi ile karşılaştı. N.B.'nin cesedi yapılan incelemenin ardından otopsi için
hastane morguna kaldırılırken, olayın faili olduğu iddia edilen Ö.B. gözaltına alındı. Olayla ilgili tahkikat devam ediyor.

İHA
Yayın Tarihi : 5 Ocak 2008 Cumartesi 17:35:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?