30
Nisan
2024
Salı
GÜNCEL

Çocuklarını döverek hastanelik etti

Kayseri'de bir baba, döverek hastanelik ettiği 2 çocuğunu, düştükleri iddiasıyla tedavi için hastaneye götürdü. Çocuklarını dövdüğü anlaşılan baba tutuklandı. 

Edinilen bilgiye göre, Adem Y. adındaki bir kişi, Sancaktepe Mahallesi Mucur Kent Sitesi'nde uzun zaman önce ayrıldığı eşinin yanında kalan çocukları İ.Y. (6) ve H.Y.'yi (4) dövdü. Çocuklarını döverek hastanelik eden baba Adem Y, İ.Y. ve H.Y.'yi düştükleri iddiasıyla Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisi'ne götürdü. Çocukların darp edildiğinin tespit edilmesi üzerine, baba Adem Y. polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Karakoldaki ifadesinde çocuklarını dövdüğünü kabul eden baba Adem Y, sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi. Tutuklama istemiyle mahkemeye çıkarılan Adem Y. tutuklandı. 

Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yapılan müdahalenin ardından İ.Y. hayati tehlike kaydıyla Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde tedavi altına alınırken, taburcu edilen H.Y.'nin annesi Eşe Y. ile birlikte memleketine gittiği, Adem Y. ile Eşe Y.'nin uzun süre önce ayrıldıkları öğrenildi. Olayla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğü bildirildi.
iha
Yayın Tarihi : 16 Kasım 2006 Perşembe 16:58:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
erdem ilhan IP: 88.224.221.xxx Tarih : 23.11.2006 04:07:03
Birde diyorlarki kapkaç hırzılık dar neden artı türkiyede nedenmi sevgi kalamadı bir ana çoçuguna tecavüz ettirse bir baba çocugunu hastenelik ederse ayale ayle olmaktan cıkarsa ana anakıgını baba babalıgını unutursa bir evde sevgi olmasa oev neye yarar söyleyin bana