30
Nisan
2024
Salı
GÜNCEL

Cumhuriyet Meydanı çalışmaları sürüyor

Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından bir süre önce başlatılan Cumhuriyet Meydanı düzenleme çalışmaları devam ediyor. 

Konuyla ilgili olarak açıklama yapan Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Kemalettin Cengiz Tekinsoy, Cumhuriyet Meydanı'ndaki düzenleme çalışmalarını biran önce bitirmek amacıyla gece de çalışmalara devam ettiklerini ifade ederek, "Cumhuriyet Meydanı'nı Türkiye'nin en güzel meydanlarından birisi yapacak projeyi hayata geçirmek için bir süre önce çalışma başlattık. İşlerin hızlı ve çabuk yürümesi için burada dört ayrı müteahhide iş verdik. 

Bu çalışmaları biran önce bitirerek, vatandaşlarımızı ve esnaflarımızı sıkıntıdan kurtarmak amacıyla gece de çalışmalarımızı sürdürüyoruz. En kısa zamanda tamamlayıp yepyeni yüzüyle meydanımızı halkımıza sunmak istiyoruz" dedi.
İHA
Yayın Tarihi : 8 Ağustos 2006 Salı 16:15:49
Güncelleme :8 Ağustos 2006 Salı 16:38:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
mustafa özer IP: 88.229.82.xxx Tarih : 14.08.2006 11:44:54
bir süre önce ayrılmak zorunda kaldım kayseriden şimdi hiç bilmediğim yerlerde yasamaya çalısıyorum.sayın belediye başkanı acaba meydanı yapmak yerine işsizlere iş fırsatı sunsaydı,o parayı başka türlü istihdamla değerlendirseydi ne olurdu diye düşündüm.birkaç kaldırım taşını değiştirmek,meydanı en güzel meydan yapmak falan bana çok acı geldi.doğup büyüdügüm sehir varsın güzel olmasında biz memleketimizden ayrılmasaydık.yapılıyor madem eşimiz dostumuz sefasını sürsün biz görmeyelim önemli değil.yalnız sunu belirteyim isterse kaldırımları yolları altınla kaplasınlar aynı kayseriden bahsederiz yine ...!