1
Mayıs
2024
Çarşamba
GÜNCEL

Donmak üzereyken bulundu

SİVAS’tan Kayseri’ye gelen 30 yaşındaki Süleyman Karakoç, yalnışlıkla otobüsten inince kent merkezine yürüyerek gitmeye çalıştı. Yönünü kaybeden Karakoç, donmak üzereyken bulundu.

Önceki gün Sivas’ın Ulaş İlçesi Gürpınar Köyü’nden Kayseri’ye gelmek üzere yola çıkan Süleyman Karakoç, bindiği otobüsten yanlışlıkla kent merkezine 30 kilometre uzaklıktaki İncesu İlçesi yakınlarında indi. İlçeden kent merkezine yürüyerek gitmek isteyen Karakoç, yolunu kaybederek Erciyes Dağı’na yöneldi. Dün saat 16.00 sıralarında Kızılören Köyü kırsalına ulaşan Karakoç, köylüler tarafından ayakkabıları parçalanmış ve ayakları morarmış halde donmak üzereyken bulundu. Köylülerin çağırdığı ambulansla İncesu Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Karakoç, buradan sevkedildiği Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Gevher Nesibe Hastanesi’nde tedavi altına alındı.

YAKINLARININ İDDİASI

Süleyman Karakoç’un hastaneye gelen yakınları, genç adamın psikolojik tedavi gördüğünü ve zaman zaman evden çıkıp gittiğini ileri sürdü. Yakınları, anne ve babası öldüğü için ağabeyi ile birlikte kalan Karakoç’un ne zaman evden çıktığını ve Kayseri’ye nasıl geldiğini bilemediklerini söyledi.

DHA
Yayın Tarihi : 24 Aralık 2007 Pazartesi 12:15:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?