30
Nisan
2024
Salı
GÜNCEL

Kamyon 5 otomobili biçti

Kayseri'de, freni boşalan mobilya yüklü kamyon, 3 otomobili biçti. Şans eseri ölen yada yaralananın olmadığı kazada kamyon, park halindeki 2 otomobile daha çarparak durabildi. 

Edinilen bilgiye göre, 38 EE 725 plakalı kamyonu ile havaalanı istikametinden şehir merkezine seyreden Bilal Aktaş, Nato Caddesi ile Bozantı Caddesi arasındaki kavşağa geldiği sırada kamyonun frenlerinin boşaldığını fark etti. Kamyonun direksiyon hakimiyetini kaybeden Bilal Aktaş, ilk önce seyir halindeki 3 otomobile çarptı. Daha sonra yaya kaldırımına çıkan kamyon, kaldırım üzerindeki reklam panolarını devirerek park halindeki 2 otomobile daha çarptı. 

Kazanın meydana geldiği sırada kaldırımın üzerinde kimsenin bulunmaması büyük bir faciayı önlerken, kazaya karışan otomobillerin sürücüleri ise kazanın şokunu uzun süre üzerinden atamadı. 

Çevre sakinleri ise, belediye yetkililerine öfkeliydi. Vatandaşlar, Nato Caddesi üzerinde devam eden asfalt yenileme çalışmaları nedeniyle çevreye herhangi bir uyarı işareti konulmadığını iddia ederken, trafik yoğunluğu nedeniyle kaza bölgesinde bir başka kaza daha meydana geldi. Bu kazada ise bir kamyon otomobile arkadan çarptı. 

Kazanın ardından Nato Caddesi bir süre trafiğe kapatıldı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.
.
Yayın Tarihi : 6 Haziran 2006 Salı 01:11:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?