30
Nisan
2024
Salı
GÜNCEL

Kayseri'de şampiyonluk coşkusu

Galatasaray'ın şampiyon olması Kayseri'de coşkulu bir şekilde kutladı. Kutlamalar sırasında taşkınlık yapan bazı taraftarlar, polis tarafından gözaltına alınırken, bir otomobilin çarptığı taraftar ise yaralandı. 

Kayseri'nin en işlek caddelerinden Sivas Caddesi'nde toplanan Galatasaray taraftarları, ellerinde sarı kırmızı bayraklarla takımlarının şampiyonluğunu coşkuyla kutladı. Otomobilleri ve ellerindeki sarı kırmızı renkteki Galatasaray bayrakları ile şarkılar söyleyen taraftarlar, Sivas Caddesi'ni takiben Cumhuriyet Meydanı'na kadar yürüdü. Kutlamalarda çok sayıda polis ekibi görev yaparken, kutlamalar sırasında taşkınlık yaptığı iddia edilen bazı sarı kırmızılı taraftar ise polis tarafından gözaltına alındı. 

Araç konvoyunda yaşanan trafik kazasında ise Mustafa Şafak yönetimindeki bir otomobil, yolun karşısına geçmek isteyen Mahir Tatay'a çarptı. Kaza sonrası bacağında ve kolunda kırıklar meydana gelen Galatasaraylı taraftar, olay yerine gelen ambulansla Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

.
Yayın Tarihi : 15 Mayıs 2006 Pazartesi 10:06:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?