4
Mayıs
2024
Cumartesi
GÜNCEL

Kayseri'de şüpheli araç paniği!

Kayseri'de askeri lojman karşısına bırakılan lüks otomobil paniğe neden oldu. Polis kayıtlarında çalıntı ihbarı bulunan otomobil, incelemelerin ardından Emniyet otoparkına çekildi.

Edinilen bilgiye göre; Fevzi Çakmak Mahallesi Bozantı Caddesi üzerinde askeri lojman karşısına park edilen lüks otomobil polisi alarma geçirdi. Plaka kayıtlarında çalıntı olduğu öğrenilen otomobilin, askeri lojman karşısına park edilmesi nedeniyle askerler ve polisler lojman çevresini ablukaya aldı.

Otomobilin 3 Ocak tarihinde Diyarbakır'da meydana gelen patlama olayı ile ilgili olarak şüpheli olabileceğini düşünen ekipler, otomobilin sürücüsünü bulmak için çevredeki apartman ve ikametlerde araştırma yaptı. Otomobili park eden şahıs polis tarafından gözaltına alınırken, çalıntı ihbarının Hatay'dan yapıldığı tespit edildi.

Yapılan araştırma sonucu, babasının arabasını 2 gün önce evlerinin önünden alan ve evine uğramayan şahsın, araç sahibinin oğlu olduğu anlaşıldı. Babasının arabasını habersiz alan ve bilgi vermeyen şahsın Kayseri'ye geldiği, babasının ise otomobilini evinin önünde görmemesi nedeniyle çalındığını düşünerek polise bildirdiği öğrenildi. Otomobil ile Kayseri'ye gelen 1975 doğumlu S. isimli şahıs polis tarafından gözaltına alınırken, araç otoparka çekildi. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

 

iha
Yayın Tarihi : 18 Ocak 2008 Cuma 12:28:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?