1
Mayıs
2024
Çarşamba
GÜNCEL

Kayseri'de trafik lambası tartışması

Kayseri'de, minibüs sürücüsü, kırmızı ışıkta geçtiğini iddia eden polisle tartıştı. Tartışmanın büyümesi üzerine minibüs sürücüsü, gözaltına alındı. 

Edinilen bilgiye göre, Düvenönü Kavşağı'nda, kırmızı ışıkta geçtiği iddiasıyla bir minibüs, asayiş ekibi tarafından durdurulmak istendi. Bir sonraki kavşakta duran minibüs sürücüsü ile kendisini durdurmak isteyen polis ekipleri arasında sözlü tartışma çıktı. Tartışma sırasında polislerle sürücü arasında zaman zaman arbede yaşandı. Sürücünün minibüs şoförü arkadaşları da zaman zaman olaya müdahale etmek istedi. 

Minibüs sürücüsü kırmızı ışıkta geçmediğini iddia ederken, polis ekipleri ise şahısla tartışmaya başladı. Tartışma sırasında minibüs sürücüsü, kendisine copla vurulduğu ve hakaret edildiği gerekçesiyle polis ekiplerinden şikayetçi oldu. 

Polis ekipleri ise minibüs sürücüsünden polise mukavemet ettiği gerekçesiyle davacı olacağını söyledi. Minibüs sürücüsü ısrarla kırmızı ışıkta geçmediğini söylerken, olay yerine gelen polis ekipleri yardımıyla kelepçe takılarak gözaltına alındı. Olay yerine gelen polislerin ellerinde bulunan sopalar dikkat çekerken, olay nedeniyle kavşakta bir süre trafik aksadı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
iha
Yayın Tarihi : 3 Şubat 2007 Cumartesi 16:02:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?