30
Nisan
2024
Salı
GÜNCEL

Kızılırmak Caddesi'nin 2. etabı

Kayseri Melikgazi İlçe Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Kızılırmak Caddesi 2. Etap yol genişletme ve düzenleme çalışmalarını yerinde inceledi.

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Kızılırmak Caddesi 2. Etap çalışmalarını yerinde inceleyerek, Teknik İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Mehmet Yerebasar ve Fen İşleri Müdürü Haşmet Vahit Öztürk'ten çalışmalar hakkında bilgi aldı. Günden güne gelişen şehrin araç ve nüfus bakımından da büyüdüğüne dikkat çeken Başkan Büyükkılıç, "Kızılırmak Caddesinin 2005 yılında 1. etabının tüm alt yapısıyla tamamlanarak hizmete açıldı. 2 etap çalışmalarında da içme suyu, telefon, doğal gaz ve elektrik gibi şebekelerin yenilenerek, bütün alt yapısı tamamen bitmiş modern bir yol olarak, 2 ay içerisinde hizmete açılacak" dedi.

Büyükkılıç, 2 bin 230 metre uzunluğunda ve 20 metre genişliğindeki yolda ayrıca kaldırımların yenileneceğini, cep otoparkların yapılacağını, orta refuj oluşturulacağını hatırlatarak, zemin için 13 bin metreküp stabilize malzeme, 7 bin 500 ton asfalt ve 9 bin metre bordür kullanılacağını sözlerine ekledi. Bu çalışmalarla beraber yolun 800 bin YTL harcamayla tamamlanacağını belirten Büyükkılıç, yol çalışmalarında görev alan işçilere de tatlı ve ayran ikram etti.

.
Yayın Tarihi : 24 Nisan 2006 Pazartesi 16:15:32
Güncelleme :24 Nisan 2006 Pazartesi 16:23:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?