30
Nisan
2024
Salı
GÜNCEL

Kocasinan'a modern gelir müdürlüğü

Kayseri Kocasinan Belediyesi, Emlak ve Gelir Müdürlüğü Salonu'nu yeniden düzenledi. Salonun yeni görünümü bir kokteyl ile tanıtıldı.

Kokteyle, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Büyükbaş, Kocasinan Belediye Başkanı Bekir Yıldız, medya mensupları, meclis üyeleri ve daire müdürleri katıldı. Belediyeye gelen vatandaşların kendini evinde gibi rahat hissedebilmesi için yeni düzenlemeler yaptıklarını belirten Başkan Yıldız, "120 bin emlak ve ilan reklam mükellefimiz var. Mükelleflerimizin neredeyse tamamı, Mayıs ve Kasım aylarında ödeme yapmak için belediyemize geliyor. Bu dönemde belediyemize misafir olan mükelleflerimizi hoş, rahat ve huzurlu bir mekanda ağırlamak, işini süratle bitirmesini sağlamak istedik. Bu nedenle yeni düzenlemeyle gördüğünüz gibi güzel bir mekan oluşturduk. Hedefimiz, vatandaşımızın her konuda hayatını kolaylaştırmak, belediyemizden memnun biçimde uğurlamak" dedi.

Yüzde 95-98 oranında vergi ödemesi gerçekleştiren mükelleflerine teşekkür eden Başkan Yıldız, salonun inşası ve tefrişi için de 250 bin YTL harcama yaptıklarını sözlerine ekledi.

.
Yayın Tarihi : 27 Nisan 2006 Perşembe 15:54:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?