30
Nisan
2024
Salı
GÜNCEL

Kocasinan'da 4 ihale yapılacak

Kayseri Kocasinan İlçe Belediye Başkanı Bekir Yıldız, Mayıs ayı ihale takvimine eklenen 4 yeni ihaleyle 19. ihaleyi gerçekleştireceklerini söyledi. 

Belediye Başkanı Bekir Yıldız, planlama döneminde yapılan hazırlıkların baharla birlikte uygulamaya konulması için çalışmaları hızlandırdıklarını vurguladı. Başkan Yıldız, "Hayatı kolaylaştırmak, yaşanabilir bir şehir sunmak için hizmetlerimizi vatandaşımızın da isteği doğrultusunda, yönlendiriyoruz. İhtiyaçların bir an önce karşılanması için ihalelerimizi hemen yapıp hizmeti tamamlamak istiyoruz" dedi. 

Öncelikle Argıncık Bölgesi'ne kapalı bir semt pazarı yapmayı planladıklarını belirten Başkan Yıldız, "Geri dönüşüm konteynırlarımız da büyük ilgi gördü. Çevre temizliğine katkısı oldu. Önemli miktarlarda da geri dönüşüm sağlanınca konteynır sayısını artırma gereğini duyduk. İmar ve alt yapı çalışmaları sona eren bölgelerimiz için ilk etapta 12 bin metrekare kilitli parke taşı, 3 bin bordür, asfalt yapımı için 400 bin kilogram kal-yak, 50 bin litre motorin alımını da ihaleyle gerçekleştireceğiz" diye konuştu.
.
Yayın Tarihi : 4 Mayıs 2006 Perşembe 18:14:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?