30
Nisan
2024
Salı
GÜNCEL

Okullar 1 gün daha tatil

Türkiye'yi etkisi altına yoğun kar yağışı Kayseri'de de hayatı olumsuz etkiliyor. Okullar 1 gün süreyle tatil edilirken, uçak seferleri de iptal edildi.

Dün geceden itibaren başlayan ve bugün de devam eden yağışlı birlikte Kayseri'de 250 köy yolu ulaşıma kapanırken, şehir merkezi ve bağlı belde ve köylerinde ilk ve orta dereceli okullar 1 gün süreyle tatil edildi. Öte yandan, kar yağışıyla birlikte THY'nin bu sabahki İstanbul-Kayseri, Kayseri-İstanbul uçak seferleri karşılıklı olarak iptal edildi. Son yağışlarla birlikte Erciyes Kayak Merkezi'nde kar kalınlığı 1.5 metreye, zirvesinde ise 3 metreye kadar ulaştı. Köy Hizmetleri ekipleri, kapanan köy yollarını açma çalışmalarını sürdürürken, belediye ekipleri de şehirde kar temizleme ve tuzlama çalışmalarına devam ediyor.

KAYSERİ'DE OKULLAR 1 GÜN DAHA TATİL EDİLDİ

Kayseri merkez ve merkez ilçelere bağlı köy ve kasabalarda ilk ve orta dereceli okulların bir gün daha tatil edildiği bildirildi.

Kayseri Valiliği'nden konuyla ilgili yapılan açıklamada, Melikgazi, Kocasinan, Talas ve İncesu ilçeleriyle, bağlı köy ve kasabalarda ilk ve orta dereceli okulların hava şartları sebebiyle 16 Şubat 2006 Perşembe günü 1 gün süreyle tatil edildiği bildirildi.

Aşırı kar yağışı sebebiyle bu sabah da Kayseri merkez ve merkez ilçelere bağlı köy ve kasabalarda ilk ve orta dereceli okullar 1 gün süreyle tatil edilmişti.

.
Yayın Tarihi : 15 Şubat 2006 Çarşamba 13:34:49
Güncelleme :15 Şubat 2006 Çarşamba 18:37:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?