30
Nisan
2024
Salı
GÜNCEL

Talas Belediyesi'ne kalite ödülü

Kayseri Talas Belediyesi TSE-ISO-EN 9000 Kalite Yönetim belgesi alarak Kayseri'de bir ilke imza attı. 

Talas Belediye Başkanlık salonunda düzenlenen belge törenine Belediye Başkanı Rifat Yıldırım, TSE Bölge Müdürü Necati Karahan, belediye çalışanları ve davetliler katıldı. Törende konuşan Talas Belediye Başkanı Rifat Yıldırım, kurumsal yapıyı oluşturarak kalite belgesi aldıklarını söyledi. Yıldırım, "İlimiz belediyecilikte bir marka. Bu markaya nasıl katkı sağlayarak ilimiz daha da iyi temsil edilir dediğimizde bir kısım çalışma yapmamız gerekiyordu. Belediyemizin aksayan yönlerine baktığımızda özellikle kurumsallaşmasını görerek bu çalışmanın yapılmasının zaruri olduğuna inandım. Hizmetlerimizi daha bilinçli daha kaliteli ve ekonomik yapmamız, halkımıza bütün hizmetlerimizi kurumsal olarak sunmamız lazımdı. Bu nedenlerden dolayı TSE ISO 9000 kalite yönetim çalışmalarını başlattık. Bu çalışmayı özveriyle başından beri sürdüren TSE çalışanlarına ve personelimize teşekkür ediyorum. Biz bir çıta oluşturduk. Bu çıtayı yükseltmek yine çalışanlarımızla birlikte bizim elimizde" dedi. 

TSE Kalite Müdürü Mahmut Ulaş, Talas Belediyesi'nin kalite belgesi almasında en büyük başarının Belediye Başkanı Sayın Rifat Yıldırım'a ait olduğunu vurguladı. TSE Bölge Müdürü Necati Karahan, iyi yönetilen ülkelerin Dünyada büyük söz sahibi olabileceklerini ifade etti. Karahan, "Belediyenin müşterisi vatandaş. Bu çalışma toplam kaliteye doğru atılan ilk adım. İnşallah bu belge Talasımıza, İlimize ve Ülkemize hayırlı uğurlu olur" diye konuştu. 

Konuşmaların ardından TSE-ISO-EN 9000 Kalite Yönetim Belgesi'ni Bölge Müdürü Necati Karahan, Başkan Rifat Yıldırım'a takdim etti. Belge töreninin ardından ise üzerinde Talas Belediyesi ve TSE logolarının bulunduğu yaş pasta Başkan Yıldırım ve Karahan tarafından kesildi.
.
Yayın Tarihi : 12 Mayıs 2006 Cuma 14:23:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?