1
Mayıs
2024
Çarşamba
GÜNCEL

Tomarza'da trafik kazası: 1 yaralı

Kayseri'nin Tomarza ilçesinde, otomobil ile minibüsün çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre; Kayseri'nin Tomarza ilçesi Gülveren köyü istikametine seyreden Vedat C. (34) yönetimindeki 38 RC 299 plakalı otomobil ile karşı yönden gelen ve sürücüsünün ismi belirlenemeyen 38 SV 896 plakalı minibüs çarpıştı. Ağır yaralanan otomobil sürücüsü Vedat C., ambulansla önce Tomarza Devlet Hastanesine, ardından da Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Vedat C., burada yapılan tedavisinin ardından hayati tehlike kaydıyla Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edildi.

Kazayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

iha
Yayın Tarihi : 17 Aralık 2007 Pazartesi 14:02:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
selçuk karaoğlu IP: 88.227.219.xxx Tarih : 17.12.2007 21:30:55

merhaba ben gülverene yakın bir köyde oturmaktayım bu yollarda kaza olması gayet doğal çünkü yollar hem çok virajlı hemde dar sürücülerimizde maşaalah son sürat trafik canavarı olduğundan kazalar kaçınılmaz oluyor bu haberi yazmadan 3-saat önce bir kazada şiraz köyünde oldu koprüden 1 minubus uçtu içinde 8 kişi vardı allahtan yaralı yada ölu yoktu şöför hızlı girdiği virajdan çıkamadı ben canlı olarak olayı gördüm sürücülere tavsiyem bilmediğiniz yollarda hız yapmayalım