3
Mayıs
2024
Cuma
POLİS/ADLİYE

19 gündür kayıptı

Kayseri'de 19 gündür ailesi tarafından aranan ve kendisinden haber alınamayan kadının cesedi, hidroelektrik santralinin gölünde bulundu.

Edinilen bilgiye göre, 19 gün önce eşi Mehmet Ali Ünal'ın teravih namazına gittiği esnada evden ayrılan ve bir daha kendisinden haber alınamayan Aygül Ünal (45), Kayseri-Ankara Karayolu İncesu-Süksün Sulaması ve Molu Hidroelektrik Santrali Regülatörü'nün su ızgarasında işçiler tarafından ölü olarak bulundu.

Hidroelektrik santralinde görevli işçilerin ihbarı üzerine olay yerine gelen jandarma ekipleri, Cumhuriyet Savcısı'nın incelemesinin ardından yaşlı kadına ait cesedi sudan çıkarttı.

Otopsi için Kayseri Devlet Hastanesi'ne götürülen ceset, Mehmet Ali Ünal isimli şahıs tarafından teşhis edildi. Cesedin karısı olduğunu anlayan Mehmet Ali Ünal (51), hastanede sinir krizleri geçirdi.

Aygül Ünal'ın akli dengesinin bozuk olduğu belirtilirken, olayın şahsın, suyun karşısına geçmek isterken boğulmasıyla gerçekleştiği ihtimali üzerinde duruluyor. Asıl ölüm sebebinin yapılacak otopsiden sonra belli olacağı bildirilirken, jandarma ekipleri olayla ilgili soruşturmaya devam ettiriyor.

.
Yayın Tarihi : 1 Kasım 2005 Salı 22:52:00
Güncelleme :7 Kasım 2005 Pazartesi 12:35:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?