30
Nisan
2024
Salı
POLİS/ADLİYE

Baltalı cinnet!

Kayseri'de cinnet geçiren şahıs, elindeki baltayla vatandaşların arasına daldı.

Su ve elektrik tahsilat veznelerinin de camlarını kıran şahıs, daha sonra çevredeki işyerlerine zarar verdi. Baltalı saldırgan, kaçmak isterken polis ve vatandaşlar tarafından yakalandı.
Edinilen bilgiye göre, Cumhuriyet Meydanı'nda bulunan Kayseri Su ve Kanalizasyon İdaresi (KASKİ) ile Kayseri ve Civarı Elektrik Şirketi'ne ait tahsilat veznelerine gelen M.Y. (Murat Yıldırım-25) isimli şahıs, görevlilere hakaret etti. Elinde bulunan balta ile su tahsilat veznesinin camlarını kıran M.Y., daha sonra Cumhuriyet Meydanı'ndaki bir işyerinin camlarına saldırdı. Baltayla camları kıran şahıs, daha sonra vatandaşların arasına daldı. Elindeki baltayı vatandaşlara sallayan genç, Bürüngüz Camii ön tarafında polis ekipleri ve vatandaşların yardımıyla yakalandı. Elleri kelepçelenen M.Y., kale arkasında bulunan polis noktasına götürüldü. Üst araması yapılan şahıstan, bir de komando bıçağı çıktı. Saldırgan daha sonra polis otosuna bindirilerek sorgulanmak üzere polis merkezine götürüldü.

Olay sırasında şahsın saldırdığı işyerinin ve tahsilat veznesinin camları kırılırken, su tahsilat veznesinde görevli Emin Akkuş isimli görevli ise kırılan camların yüzünü kesmesi sonucu yaralandı. Vatandaşlar şahsın baltayla halkın arasına daldığını belirterek, "Biz şahsın elindeki baltayı gördük. Buradaki camları kırdı ve sonra vatandaşların arasına daldı. Kayseri'ye ve Kayserililere hakaret etti. 'Katiller, adam öldürenler neredesiniz, meydana çıkın' diye bağırdı" dedi.

.
Yayın Tarihi : 2 Şubat 2006 Perşembe 10:16:59
Güncelleme :2 Şubat 2006 Perşembe 15:03:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?