3
Mayıs
2024
Cuma
POLİS/ADLİYE

Hastanede kavga: 2 yaralı

Kayseri Devlet Hastanesi eski SSK binası bölümünde inşaat halinde bulunan ameliyathane koridorunda inşaat işçileri ile hasta yakınları arasında çıkan kavgada bıçaklar konuştu. Olayda 2 inşaat işçisi bıçakla yaralanırken, 3 kişi gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre; hastanenin ameliyathanesinin ön tarafında yapılan inşaat ve boya çalışmasında görevli inşaat işçileriyle, ameliyathanede hastası bulunan hasta yakınları arasında tartışma çıktı. Ortamın hijyenik olmadığını iddia eden hasta yakınlarıyla işlerine devam etmek isteyen işçiler arasında kavga çıktı. Tartışma kısa sürede bıçaklı kavgaya dönüştü.

Çıkan kavgada Yunus Ulusoy (36) ve Derviş Metin (26) isimli inşaat işçileri hasta yakını olan K.U. (Karabey Uzun-30) ve L.M. (Levent Menekşe-33) tarafından bıçaklandı. Olayda vücudunun çeşitli yerlerinden bıçaklanan inşaat işçileri hastanenin acil servisinde tedavi altına alındı. Olaya karıştığı iddia edilen K.U. ve L.M. ise polis tarafından gözaltına alındı.

Hastaneden çıkartılırken basın mensuplarının sorularını cevaplayan şahıslar, olayda suçlarının olmadığını belirtti. Hastane ameliyathanesinin ön tarafında yapılan inşaat ve boya çalışmalarının hijyenik ortamı bozduğunu belirten L.M. ve K.U., ortam temiz olmadığı için hastalarının sağlıklarının tehlikede olduğunu ifade etti. Çıkan tartışmada 8 kişinin kendilerine saldırdığını belirten şahıslar, polis otosuna bindirilerek polis merkezine götürüldü.

Bıçaklanan işçilerin sağlık durumlarının iyi olduğu belirtilirken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

.
Yayın Tarihi : 26 Aralık 2005 Pazartesi 18:05:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?