30
Nisan
2024
Salı
POLİS/ADLİYE

İşten atıldı, dehşet saçtı

Kayseri'de işten atıldığını iddia eden bir genç, yüksek gerilim hattına çıkıp silahla havaya ateş açtı. Kollarını da kesen genç, polis ve itfaiyeciler tarafından güçlükle ikna edildi.

Edinilen bilgiye göre, daha önce Kayseri Devlet Hastanesi'nde yemekhane ve temizlik görevlisi olarak çalışan 22 yaşındaki Deniz Moğol isimli şahıs, intihar için çıktığı yüksek gerilim hattı direğine tekrar çıktı. Direğe çıkarak kalacak yer ve iş isteyen Deniz Moğol, jiletle bir çok vatandaşın gözleri önünde kollarını kesti. Kolları kan içinde kalan Moğol, daha sonra belinden çıkardığı tabanca ile direğin üzerinden havaya ateş açtı. Zaman zaman elindeki tabancayı polislerin, itfaiye erlerinin ve gazetecilerin de üzerine doğrultan Deniz Moğol, uzun süre inmemek için direndi. Daha sonra olay yerine gelen Elektrik Şirketi görevlileri, direkte bulunan elektrik akımını kesti.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi ekipleri, merdiven ile direğin üzerine çıkarak intihar girişiminde bulunan ve elinde tabanca olan Deniz Moğol'u ikna etti. İtfaiye merdiveni ile aşağıya indirilen Moğol, tedavisi yapılmak üzere Kayseri Devlet Hastanesi Acil Servisi'ne götürüldü. Yolda basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Moğol, kendisine yatacak yer ve iş verilmemesi durumunda tekrar direğe çıkacağını söyledi. Tedavisi tamamlanan Deniz Moğol, daha sonra ifadesi alınmak üzere karakola götürüldü. Şahsın kullandığı tabancanın kuru sıkı tabanca olduğu öğrenilirken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

.
Yayın Tarihi : 17 Ocak 2006 Salı 17:57:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?