3
Mayıs
2024
Cuma
POLİS/ADLİYE

Kapkaççı dehşeti

Kayseri'de bisikletli bir kapkaççı, genç bir kadının çantasını aldıktan sonra kayıplara karıştı. Çantası çalınan genç kadın metrelerce yerlerde sürüklenirken, olay sonrasında polis tarafından hastaneye götürüldü.

Edinilen bilgiye göre, NATO Caddesi Barış Manço Parkı karşısında saat 18:00 sıralarında evine gittiği öğrenilen M.T (24) isimli kadın, yolun karşısına geçmeye çalışırken kimliği belirsiz bir kapkaççının saldırısına uğradı. Bisikletiyle genç kadına yaklaşan kapkaççı, M.T'yi çantasını bırakmaması üzerine yerde sürükleyerek yaralanmasına sebep oldu. Kapkaççı daha sonra, kadının çantasını alarak kayıplara karıştı.

Polis ekipleri, olayın meydana geldiği çevrede geniş çaplı araştırma başlatırken, kapkaççının izine rastlanmadı. Kırmızı bereli ve siyah paltolu olduğu öğrenilen kapkaççının yaraladığı M.T, olay sonrasında polis ekipleri tarafından hastaneye götürüldü. Bu arada, çantanın içinde özel eşyaların yanı sıra kredi ve bankamatik kartları, künye, çeyrek altın ve bir miktar para bulunduğu öğrenildi.

Öte yandan, Fatih Mahallesi'nde yine kimliği belirsiz bir kapkaççı tarafından da N.A (51) isimli bir bayanın çantasının çalındığı öğrenildi. Her iki olayla ilgili soruşturma sürdürülürken, kapkaççıların yakalanması için polis ekipleri geniş çaplı araştırma başlattı.

.
Yayın Tarihi : 20 Aralık 2005 Salı 12:29:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?