4
Mayıs
2024
Cumartesi
POLİS/ADLİYE

Kar maskeli soygun

Kayseri'de bir akaryakıt istasyonu, kar maskeli 4 kişi tarafından soyuldu. Güvenlik kamerasıyla görüntülenen soyguncuların yakalanması için jandarma ekipleri, geniş çaplı soruşturma başlattı.

Alınan bilgiye göre, sabah saatlerinde Kayseri'nin Erkilet beldesi yakınlarındaki bir akaryakıt istasyonuna gelen silahlı ve kar maskeli 4 kişi, önce pompa işçisi Mustafa Morsümbül'ü etkisiz hale getirdiler, ardından işçinin üzerindeki ve işyerinin kasasından aldıkları 847 YTL ile cep telefonunu gasp ederek, olay yerinden yaya olarak kaçtılar.

Akaryakıt istasyonu sahibi Mikail Aydın, yaptığı açıklamada, güvenlik kamerasına yakalanan şahıslara yönelik jandarma ekiplerinin çalışma başlattığını söyledi. Aydın, "İstasyonumuza gelen kar maskeli ve silahlı 4 kişi pompa görevlisi olarak çalışan arkadaşımızı silahla etkisiz hale getirip darp etmişler. Vücudunun çeşitli yerlerinden yaralanan arkadaşımız haraket edemezken kar maskeli soyguncular görevli Mustafa Morsümbül'ün cebinden ve iş yerindeki kasadan 847 YTL para ile cep telefonu çalmışlar. Daha soyguncular benzinliğin arkasındaki araziye doğru yaya olarak kaçmışlar. Hastanede tedavi edilen yaralı Mustafa Morsümbüllü'nün sağlık durumu iyi" dedi.

.
Yayın Tarihi : 3 Kasım 2005 Perşembe 16:14:24
Güncelleme :3 Kasım 2005 Perşembe 17:17:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?