30
Nisan
2024
Salı
POLİS/ADLİYE

Kayseri'de artan intihar olayları

Kayseri'de geçtiğimiz hafta sonu dört intihar olayı meydana geldi. İntiharların nedeninin ruhsal bunalım olduğu öğrenildi.

Edinilen bilgiye göre, hafta sonu, il merkezindeki Karacaoğlu Mahallesi'nde Hayati Kaya (49), girdiği bunalım sonucu kendini iple banyodaki su borusuna asmak suretiyle yaşamına son verdi.

İkinci intihar olayı, Develi İlçesi'nde yaşandı. Reşadiye Mahallesi'nde yaşayan Ali Ezer (46), girdiği bunalım sonucu kendisini evinin bahçesinde bulunan asma kulübesinin demirine ambalaj ipi ile asmak suretiyle intihar etti.

Yahyalı İlçesi'nde meydana gelen üçüncü intihar olayında ise, özel bir temizlik şirketinde işçi olarak çalışan Saadetin Gım (42), kredi kartı borcundan dolayı girdiği bunalım sonucu kendini elma ağacının dalına asarak intihar etti.

Hafta sonunun son intihar olayı ise Pınarbaşı İlçesi'ne bağlı Kavlak Köyü'nde yaşandı. Seher Türk (18) girdiği bunalım sonucu kendini odasının tavanına asarak intihar etti.
4 ayrı intihar olayı ile ilgili soruşturma sürüyor.

.
Yayın Tarihi : 27 Şubat 2006 Pazartesi 17:48:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
fatih şahin IP: 78.160.119.xxx Tarih : 23.10.2008 18:54:50

yani bu amcamız ablamız neden kendini bu yolda bitirdiler bu insanlar buralara getirecek kadar bunaltan baskı yapan lar utansın