30
Nisan
2024
Salı
POLİS/ADLİYE

Kayseri'de kanlı hırsızlık

Kayseri'de bir PTT tahsilat şubesine giren kişi ya da kişiler, veznedarı bıçaklayıp öldürerek kasada bulunan parayı çalıp kayıplara karıştı.

Edinilen bilgiye göre, Fevziçakmak PTT Tahsilat Bürosu'nda veznedar olarak görev yapan Yusuf Pırtıcı (50), önceki akşam mesai saati bitiminde içeri giren ve henüz kimliği belirlenemeyen kişi ya da kişiler tarafından bıçaklanarak öldürüldü. Veznedarı bıçaklayarak öldüren kişi ya da kişiler kasada bulunan 8 bin YTL parayı çalarak kayıplara karıştı. Sabah saatlerinde fatura yatırmak üzere tahsilat bürosuna gelen bir vatandaş, Pırtıcı'yı kanlar içinde görmesi üzerine polise ve 112 acil sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen ekipler, Yusuf Pırtıcı'nın öldüğünü tespit etti.

Polis ekipleri ve Cumhuriyet Savcısı'nın incelemelerinin ardından Pırtıcı'nın cesedi otopsi yapılmak üzere Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi morguna kaldırıldı. Yusuf Pırtıcı'nın cesedini görüp baygınlık geçiren mesai arkadaşı, diğer çalışanlar tarafından hastaneye kaldırıldı. Fatura yatırmak üzere tahsilat bürosuna gelen vatandaşlar ise kaldırımda durarak olup biteni anlamaya çalıştı.

Yusuf Pırtıcı'nın, Pazartesi gününden beri izne ayrılan bir arkadaşının yerine geçici olarak baktığı öğrenildi. 23 yıllık memur olan Pırtıcı, evli ve 3 çocuk babasıydı. Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

.
Yayın Tarihi : 21 Nisan 2006 Cuma 14:07:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?