4
Mayıs
2024
Cumartesi
POLİS/ADLİYE

Komşu kavgası: 2 ölü, 2 yaralı!

Kayseri'de dün gece iki komşu arasında çıkan kavgada 2 kişi bıçaklanarak hayatını kaybederken, 2 kişi de yaralandı.
Edinilen bilgiye göre, Mimarsinan Mahallesi Susurluk Caddesi İnci Apartmanı'nda oturan iki komşu arasında balkondan aşağıya su dökülmesi nedeniyle gündüz saatlerinde başlayan tartışma akşam saatlerinde kavgaya dönüştü.

Binanın üst katında oturan aileden baba S.Y. ve oğlu S.Y. komşuları Mustafa Gezer ile kardeşi Sadık Gezeri bıçaklayarak yaraladı. Aldığı bıçak darbeleri ile ağır yaralanan Mustafa ve Sadık Gezer kardeşler, ambulansla önce Kayseri Devlet Hastanesi Acil Servisi'ne, daha sonra da hayati tehlike kaydıyla Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Acil Servisi'ne kaldırıldı. Kavgada bıçak darbelerine maruz kalan diğer yaralılar Adnan C. ve Taner Y. de özel bir otomobille hastaneye kaldırıldı. Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Acil Servisi'ne kaldırılan ve aldığı bıçak darbeleri ile ağır yaralanan Mustafa Gezer ile Sadık Gezer kardeşler tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Olayın ardından bölgeye çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Kavgaya karıştığı iddia edilen çok sayıda kişi de polis otosuna bindirilerek, ifadeleri alınmak üzere karakola götürüldü. Olay sonrası mahalle sakinleri merakla polisin çalışmalarını izledi.

Cinayetin birinci derecedeki zanlıları olduğu sanılan baba S.Y. ve oğlu S.Y. hastanede yapılan sağlık kontrollerinin ardından adam öldürmek suçundan cumhuriyet savcılığına sevk edildi. Cinayet zanlısı baba ve oğlu savcılıkta alınan ifadelerinin ardından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İHA
Yayın Tarihi : 30 Ağustos 2005 Salı 11:23:19
Güncelleme :30 Ağustos 2005 Salı 11:27:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?