30
Nisan
2024
Salı
POLİS/ADLİYE

Motorlu polis yaşlı kadına çarptı

Kayseri'de devriye görevi yapan motosikletli trafik polisi, karşıdan karşıya geçmeye çalışan yaşlı kadına çarptı. Kazada trafik polisi ile yaşlı kadın yaralanırken, ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan yaşlı kadın hayatını kaybetti. 

Edinilen bilgiye göre, Sivas Caddesi'nde devriye görevini yapan Mehmet Güneş isimli polis memuru yönetimindeki Kayseri Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü'ne bağlı 38 A 5522 plakalı resmi motosiklet, cadde üzerinde karşıdan karşıya geçmeye çalışan Hürmet Tekdemir (45) adındaki yaşlı kadına çarptı. Kaza sonrasında Hürmet Tekdemir kanlar içinde yerde yatarken, yaşlı kadına çarpan polis memuru Mehmet Güneş ise motosikletiyle birlikte yere düştü. 

Kazada polis memuru Güneş ve Hürmet Tekdemir, uzun süre ambulans bekledi. Olay yerinde bulunan polisler, bir yandan başından darbe alan yaşlı kadının yarasına tampon yaparken, bir yandan da meslektaşlarını sakinleştirmeye çalıştı. Motosikletin çarptığı Hürmet Tekdemir, olay yerine gelen ambulans ile Erciyes Üniversitesi Gevher Nesibe Hastanesi Acil Servisi'ne kaldırıldı. Daha sonra olay yerine gelen 2. ambulansla yaralı polis memuru Mehmet Güneş aynı hastaneye kaldırıldı. 

Hürmet Tekdemir, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Kaza nedeniyle Sivas Caddesi'nde trafik bir süre kontrollü olarak sağlandı. Yaralı polis memurunun durumunun iyi olduğu öğrenilirken, kaza ile ilgili soruşturmanın başladığı bildirildi. 
.
Yayın Tarihi : 28 Nisan 2006 Cuma 11:27:17
Güncelleme :28 Nisan 2006 Cuma 19:56:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?