3
Mayıs
2024
Cuma
POLİS/ADLİYE

Oto hırsızına suçüstü

Kayseri'de 2 otomobili açarak oto teyplerini ve hoparlörlerini çalan bir hırsız, kaçmak isterken polis tarafından suçüstü yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, Argıncık Doğu Sanayi Sitesi içerisinde devriye görevi yapan polis otosunu görerek kaçmaya başlayan bir şahıstan şüphelenen ekipler, şahsın peşine düştü. Ara sokaklarda uzun süren kovalamaca sonucu kaçan şahıs elinde bulunan oto teypleri ve hoparlörlerle birlikte kıskıvrak yakalandı. Keresteciler Sitesi içerisinde park halinde bulunan 38 DC 455 ve 38 NR 007 plakalı 2 otomobilin kapılarını açarak otomobillerin teyplerini ve hoparlörlerini söktüğü anlaşılan R.S. (13) isimli çocuk, polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Bir kaç gün önce aynı suçtan bir kez daha yakalandığı öğrenilen R.S., olay yerine gelen Kayseri Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğü ekiplerince sorgulanmak üzere Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü. Olay yeri inceleme ekiplerinin yaptığı parmak izi çalışmalarından sonra çalınan malzemeler sahiplerine teslim edildi. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor. 

.
Yayın Tarihi : 23 Aralık 2005 Cuma 14:53:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?