4
Mayıs
2024
Cumartesi
POLİS/ADLİYE

Otomobil, kamyona arkadan çarptı

Kayseri'de meydana gelen trafik kazasında, 1 kişi öldü, 3 kişi de yaralandı. Edinilen bilgiye göre, akşam saatlerinde Kayseri'den Sivas'ın Şarkışla İlçesi'ne gitmekte olan İsrafil Ünsal yönetimindeki 58 DY 141 plakalı otomobil, Kumarlı Parkı yakınlarında 'U' dönüşü yapmak isteyen Bekir Kıçemel yönetimindeki 38 HD 562 plakalı kamyona arkadan çarptı.

Kaza sonrası otomobil içerisinde sıkışan Bekir Özdoğan (70) olay yerinde hayatını kaybederken, sürücü İsrafil Ünsal (35), Nafiz Ünsal (43) ve Tahsin Ünsal ise (37) yaralandı. Otomobil sürücüsü İsrafil Ünsal ile ağabeyi Nafiz Ünsal'ın (43) durumunun ağır olması nedeniyle iki kardeş, Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde tedavi altına alındı. Tahsin Ünsal (37) ise olay yerine gelen ambulansla Kayseri Devlet Hastanesi Acil Servisi'ne kaldırıldı. Kamyon sürücüsü Bekir Kıçemel ise olayı hafif sıyrıklarla atlattı.

Devlet Hastanesi'ne kaldırılan ve yurt dışından geldiğini söyleyen Tahsin Ünsal, İHA muhabirine yaptığı açıklamada, Türkiye'de insanlara insan gibi değer verilmediğini belirterek, "Ben yurt dışında yaşıyorum. İnsana insan gibi değer verilsin artık. Özellikle trafik polisleri araba kullanamayanların ehliyetini alsın. Yurt dışından babamın mezar taşı işi için gelmiştim ve Sivas'ın Şarkışla İlçesi'ne gidiyordum. Babamın mezar taşı için geldim can verdim" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 10 Eylül 2005 Cumartesi 21:24:41
Güncelleme :10 Eylül 2005 Cumartesi 21:36:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
E.O. IP: 213.84.201.xxx Tarih : 11.09.2005 17:11:18
Turkiyede bu tur kazalar cok oluyor, bunlar yanlizca bizim cogu insanlarin cahilliginden gelen bir olay, Arabasi olan, kimse benden iyi araba kulanamaz seklinde araba kulaniyorlar, ama o arada yaptiklari hatalarin hatti hesabi yok. Sanki babasinin tarlasinda surer gibi araba kulaniyorlar. Bu sekildede kaza oldumu, ilk once karsi tarafa saldiri oluyor, kendi hatasina hic bakmadan. Turkiyede araba kullanmak icin 4 tane gozunuz olamasi lazim, 2si kendinize ve obur 2si diger trafikcilere. Yukarda Tahsin Unsal arkdasimizin dedigi gibi, turkiyede gercekten insan degeri yok, bende avrupada yasiyorum, ve ama hic bir yerde ben turkiyedeki trafik olayini gormedim. Ne yazikki trafik polislerimizde ancak sakin yol kenarlarinda gelen gecen avrupaci veya nerde gariban varsa onlara ceza yaziyorlar. Isinde dusdugu zaman yanlarina varamiyorsun. Cok Garip olaylar. anlam veremiyorum. Biri dur desin artik. Yukardaki bertilen yolu biliyorum, orda U donusu yapan arkadas ister 30 yil sofor olsun, bence sofor degildir. Kimse yazdiklarimi hakaret olarak kabul etmesin, ama bunlarin gercek oldugunuda sakin aklindan cikartmasin. Burdan Bekir Ozdogan amcaya Allahtan rahmet, kalanlara sabirlar, bas sagligi, ve Unsal ailesine gecmis olsun dileklerimi iletirim. Not: Yukardaki kisilerin hic birini tanimam. Ama olan oylardan cok etkilendim, ve bende yorumumu yaptim. Saygilar.