4
Mayıs
2024
Cumartesi
POLİS/ADLİYE

Otomobil at arabasına çarptı: 3 yaralı

Kayseri'de yarış yaptığı iddia edilen 2 otomobilden birisi, yol üzerinde seyreden ve üzerinde 3 kişinin bulunduğu at arabasına çarptı. Kazada 3 kişi yaralanırken, otomobil sürücüsü olay yerinden yaya olarak kaçtı.

Edinilen bilgiye göre, Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi'ne yeni açılan Aşik Veysel Bulvarı üzerinde seyreden 38 RR 839 plakalı otomobil, Kazım Korucu'nun (18) kullandığı at arabasına çarptı. Kazada, at arabası üzerinde bulunan Kazım Korucu ve Paşa Korucu (15) ve Emine Poyraz (40) yaralandı.

Kaza sonrasında otomobil sürücüsü aracını olay yerinde bırakarak yaya olarak kaçtı. Yaralılara, olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ilk müdahaleleri yapıldı. Paşa Korucu ve Emine Poyraz isimli yaralılar, ambulansla Kayseri Devlet Hastanesi Acil Servisi'ne kaldırıldı.

Olayı anlatan Kazım Korucu, "Biz at arabasıyla yoldan gidiyorduk. Nasıl olduğunu anlayamadım. Bir anda çarptı ve kendisi de yol dışına çıktı. Çok hızlılardı ve yarış yapıyorlardı" dedi.

Kazada arka ayakları kırılan at ise uzun süre olay yerinde bekledi. Ayakları kırık olduğu için zaman zaman ayağa kalkmak isteyen at, sahibi tarafından sakinleştirilmeye çalışıldı. Atının ayaklarının kırıldığını gören sahibi, bir an olsun atının yanından ayrılmadı. Atının eyerini çıkartan ve onu yere yatıran Kazım Korucu, daha sonra ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

.
Yayın Tarihi : 3 Aralık 2005 Cumartesi 15:39:46
Güncelleme :3 Aralık 2005 Cumartesi 15:47:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?